Oruç Binbaşı Taburcu Ediliyor

Oruç Binbaşı Taburcu Ediliyor
Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Mahallesi Şelale bölgesinde 5 Ekim'de 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda ayağından yaralanan Muğla...

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Mahallesi Şelale bölgesinde 5 Ekim'de 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda ayağından yaralanan Muğla İl Jandarma Komutanlığı "Zıpkınlar" Komando Taburu Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç'un sağlık durumu iyiye gidiyor.

Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Binbaşı Oruç'un önümüzdeki günlerde taburcu edileceği açıklandı. Komando Binbaşı Oruç, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni binasına taşınması öncesi eski binada ve yeni binada ayağından iki ameliyat geçirdi. Ayağındaki ağırlıklar alınan Binbaşı Oruç, yaklaşık 40 gündür devam eden tedavisinin sonuna geldiğini belirtirken, "Keşke her yerde böyle imkanlar olsa. Mükemmel bir sağlık tesisi. İnsana yapılan her yatırım iyidir" dedi.

5 Ekim 2017 tarihinde Köyceğiz Toparlar Mahallesi Şelale bölgesinde bir grup PKK'lı terör örgütü unsurunun bulunduğu ihbarının ardından bölgeye taburu ile giden Binbaşı Yavuz Oruç, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmada ayağına mermi isabet etmişti. Binbaşı Oruç, yaralanmasının ardından helikopter ile önce Köyceğiz'e, ardından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Ayağından iki ameliyat geçiren Binbaşı Yavuz Oruç, ikinci ameliyatın ardından sağlığına kavuşarak önümüzdeki günlerde taburcu edilecek ve görevinin başına dönecek.

Oruç Binbaşı Taburcu Ediliyor

Oruç Binbaşı Taburcu Ediliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.