11 Yabancılı, Çift Forvetli; 2019 Model Galatasaray

11 Yabancılı, Çift Forvetli; 2019 Model Galatasaray
Fatih Terim bir önceki G.Saray deneyiminde üst üste iki şampiyonluğa çift forvetle oynayarak ulaşmıştı. Sırasıyla Elmander- Baros, Elmander-Necati, Umut-Burak, Burak-Drogba ikilisini kullanan Terim'in yeni hücum silahı belli oldu: Diagne- Mitroglou. Sezona elinde sadece Eren Derdiyok'l.
Fatih Terim bir önceki G.Saray deneyiminde üst üste iki şampiyonluğa çift forvetle oynayarak ulaşmıştı.

Sırasıyla Elmander- Baros, Elmander-Necati, Umut-Burak, Burak-Drogba ikilisini kullanan Terim'in yeni hücum silahı belli oldu: Diagne- Mitroglou.

Sezona elinde sadece Eren Derdiyok'la girmek zorunda kalan İmparator, Eren'in sakatlığı sonrasında forvetsiz kalmış, Sinan Gümüş ve Onyekuru'yu mecburen bu bölgede denemişti



MAİCON ASKIYA ALINACAK

Luyındama transferi ile yabancı sayısı 15'e çıkan G.Saray'da Maicon'un lisansı askıya alınacak. Brezilyalı stoperden transfer dönemi 28 Şubat'a kadar açık olan Çin ve 29 Mart'a kadar transferin sürdüğü Japonya'dan gelecek teklifleri değerlendirmesi istenecek. Bu arada Maicon dün sosyal medya hesabından şampiyonluk kutlamasında çekilen bir kareyi paylaşıp, "Aşkın sonsuza dek sürecek. Hep beraber teşekkürler tanrım" mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.