12 Yaşındaki Oğlunu Boğarak Öldüren Babayı, Karısı Savundu: Bir Anlık Sinirle Yaptı

12 Yaşındaki Oğlunu Boğarak Öldüren Babayı, Karısı Savundu: Bir Anlık Sinirle Yaptı
Kayseri'de, 12 yaşındaki oğlunu yaramazlık yaptığı için boğarak öldüren baba müebbet hapis cezası aldı.

Kayseri'de, 12 yaşındaki oğlunu yaramazlık yaptığı için boğarak öldüren baba müebbet hapis cezası aldı. Oğlu eşi tarafından öldürülen anne ise kocasını savunarak, "Hasan istemeden yaptı, şikayetçi değilim. Bir anlık sinir sonucu bu olayı gerçekleştirdi" dedi.

HİPERAKTİVİTE BOZUKLUĞU OLAN OĞLUNU BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Kasım ayında meydana gelen olayda malulen emekli, bedensel engelli Hasan Elmacıoğlu, sürekli yaramazlık yapan dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan oğlu Haydar'ı öldürdü.

Evlerinin önünde bulunan üç tekerlekli motosikletinin arka kısmındaki kasanın içine sokup, iple boğarak öldüren baba, tutuklandı.

MAHALLELİ BASKISINDAN ÖLDÜRMÜŞ

3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü karar duruşmasında Hasan Elmacıoğlu, son kez hakim karşısına çıktı. Mahalle baskısından dolayı oğlunu öldürdüğünü belirten Elmacıoğlu, "Mahalleli üstüme çok geldi. Oğlum hiperaktif. Çok uyarmama rağmen insanlara hastalığını anlatamadım.

Hastaneye götürdüm. Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne gittim. 'Yaşı küçük en iyisi ev' dediler. İlaç verip uyutuyorduk. İstemeden çevreye zarar veriyordu. Bir anda kendimi kaybettim . Pişmanım" diye konuştu.

ANNE, EŞİNİ SAVUNDU

Oğlu eşi tarafından öldürülen anne Gülsen Elmacıoğlu, şikayetçi olmadığını belirterek, "Hasan istemeden yaptı, şikayetçi değilim. Bir anlık sinir sonucu bu olayı gerçekleştirdi" dedi.

Mahkeme, Hasan Elmacıoğlu'nu, 'alt soydan birini kasten öldürme suçundan' müebbet hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.