O Muhtarlara Ak Parti’den Davet

O Muhtarlara Ak Parti’den Davet
Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü olarak katılmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Reis bizi Afrin'e gönder" diye...

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü olarak katılmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Reis bizi Afrin'e gönder" diye mektup yazan Suluovalı muhtarlar, Pazar günü düzenlenecek AK Parti Amasya il kongresine davet edildi.

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, Suluova'ya giderek kendilerinden övgüyle bahsettiği Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek il kongresi ile mitinge ilçedeki muhtarları davet etti.

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok'un düzenlediği toplantıda muhtarlarla buluşan Mehmet Ünek, "Cumhurbaşkanımıza yazdıkları mektupla bir anda Türkiye gündemine oturan Suluovalı muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın katılacağı miting ve kongremize davet ettik" dedi.

Amasya Spor Salonunda düzenlenecek kongre ve öncesinde Milli Hakimiyet Parkında yapılacak miting için hazırlıkların son aşamaya geldiğine değinen Ünek, ilin dört bir yanını dolaşıp halkı davet ettiklerini söyledi.

O Muhtarlara Ak Parti’den Davet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.