15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat 4 yıl sonra aynı yerde o karanlık geceyi anlattı

15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat 4 yıl sonra aynı yerde o karanlık geceyi anlattı
15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde darbeci askerlerin karşısında darbeye karşı direnen 15 Temmuz gazisi Safiye Bayat, yaşadıklarını 4 yıl sonra aynı yerde anlattı. "Allahu Ekber nidalarıyla kol kola ilerledik" diyen Gazi Safiye Bayat, "Ben o gece döktüğüm göz yaşını ömrüm boyunca dökmemişimdir" dedi.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleri tarafından 15 Temmuz 2016'da yapılan hain darbe girişimi esnasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde tek başına darbeci askerlerin karşısına çıkan sonrasında açılan ateşle yaralanarak gazi olan 3 çocuk annesi Safiye Bayat, hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde o günleri anlattı.

"FETÖ'cülerden kurtulamıyoruz"

38 yaşındaki 15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat, "15 Temmuz'un bu dönüm noktasında gerçekten içimizin bir kez daha sızladığını biraz daha hissederek yaşıyoruz. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'ın evladına sosyal medyadan yapılmış bir saldırı vardı ve o kişiler fETÖ'cü çıktı. FETÖ'cülerden kurtulamıyoruz. Yıllar geçse de 15 Temmuzlar geçse de unutulmayacak bir şey çünkü yaşanılanlar çok ağırdı bizim için büyük oranda şehit ve gazi verdik. Allah yaşayanlara hayırlı ömür ölenlere rahmet eylesin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.