15 Temmuz Şehitler Köprüsü yarın 14.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yarın 14.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak!
İstanbul Valisi Vasip Şahin: "Yarın hazırlıkların tamamlanması için 14.00'dan itibaren 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatılacak"

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 15 Temmuz kutlamalarının yapılacağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ nde incelemelerde bulundu. Vali Şahin, kutlamalar kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün yarın saat 14.00’ten itibaren araç ve metrobüs trafiğine kapalı olacağını söyledi.
İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile beraber 15 Temmuz kutlamalarının yapılacağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne gelerek incelemelerde bulundu. Kutlamalar kapsamında İstanbul’da bazı yolların trafiğe kapatılırken saat 14. 00’ten itibaren 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, araç ve metrobüs trafiğine kapalı olacak. 

Yarın 14.00’ten itibaren Şehitler Köprümüz trafiğe kapatılacaktır 

15 Temmuz etkinliklerinin bütün ilçelerde sürdüğünü ifade eden Vali Şahin,”Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle burada şehitlerimizi anacağız. Program akışımız inşallah şöyle olacak, 11.00’de şehitliği ziyaretle başlayacağız. Daha sonra tüm şehitlerimiz için okunacak mevlidi şerif ile birlikte dualar edilecek. Ardından diğer programlarımızla devam edecek. Bu akşam, bütün şehit yakınlarımız ve ailelerinin konuk olduğu yemek organizasyonlarımız var,onlarla bir araya geleceğiz. Biz yarın akşam Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yapacağımız program nedeniyle tüm kutlamaları bununla birleştirilmiş olduk. Yarın nasip olursa hazırlıkların tamamlanabilmesi ve sağlıklı ortam oluşturulması için 14.00’ten itibaren Şehitler Köprümüz trafiğe kapatılacaktır, hem araç, hem metrobüs geçişine kapatılacaktır. Vatandaşlarımızın programlarını buna göre yapmaları önemli bir husustur” dedi. 

15 Temmuz’un büyük bir kahramanlık destanı olduğunu ifade eden Başkan Mevlüt Uysal,” Şehitlerimize rahmet diliyorum. Onları bir kez daha rahmetle anıyorum, gazilerimize sağlık sıhhat diliyorum. Onlara minnettarız. Burası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu. Anıtın önündeyiz. Burada hemen 15 Temmuz müzemizin inşaatı devam ediyor. Yetiştirmeyi isterdik ancak mümkün olmadı” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.