Tüm Yerel Sen’den ’Urla’nın Filizleri’ne Destek

Tüm Yerel Sen’den ’Urla’nın Filizleri’ne Destek
Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel Sen) İzmir 1 Nolu Şubesi Genel Merkez Delegesi Hakan Akkuş ve Urla Belediyesi İş yeri Temsilcisi...

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel Sen) İzmir 1 Nolu Şubesi Genel Merkez Delegesi Hakan Akkuş ve Urla Belediyesi İş yeri Temsilcisi Erkut Özkocabıyık, Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı makamında ziyaret etti.

Urla Belediyesi'nin dar gelirli ailelerinin çocuklarına üniversite eğitimi aşamasında burs vermek için geçen yıl hazırlıklarını yaptığı "Urla'nın Filizleri" projesine katkı sağlayan Tüm Yerel Sen İzmir 1 Nolu Şubesi üyeleri, 2 üniversite öğrencisinin eğitim masraflarını karşılamak için hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Sibel Uyar, duyarlı davranışları için Tüm Yerel Sen İzmir 1 No'lu Şube Temsilcilerine teşekkürlerini sunarak, "sizler gibi iyi yürekli yardımsever insanlarla, sivil toplum örgütleriyle, Urla halkımızla öğrencilerimizin eğitim hayatlarını fırsat eşitliği çerçevesinde el birliğiyle geliştirelim. Ben sizlerin vesilesiyle bir kez daha halkımıza seslenmek istiyorum. Gelin, Urla'nın filizlerini birlikte yeşertelim. Bir ülkenin geleceği çocukların ve gençlerin hayallerindedir"ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.