2 Kişinin Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Sonrası Ortalık Savaş Alanına Döndü

2 Kişinin Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Sonrası Ortalık Savaş Alanına Döndü
Kocaeli'de 2 otomobilin kavşakta çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.

Kocaeli'de 2 otomobilin kavşakta çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı. Kameraların anbean kaydettiği kazada, seyir halinde olan Eşref Demir idaresindeki otomobilin, yolun karşısına geçmeye çalışan Zeynep Ö. yönetimindeki otomobile çarptığı görülüyor.

Kaza, Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D130 Yolu Halıdere Yeni Mahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Eşref Demir (41) idaresindeki 06 LYE 20 plakalı otomobil Yalova istikametinde seyir halindeyken, yola çıkmak isteyen Zeynep Ö. (45) yönetimindeki 41 H 0533 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı.

ÇARPIŞMANIN ETKİSİYLE SAVRULAN ARAÇ TAKLA ATTI

Çarpışmanın etkisi ile savrulan Zeynep Ö. İdaresindeki araç yolun karşı şeridine geçerek takla attı. Kazada sürücü Eşref Demir ve aynı araçta bulunan Mehmet Aykan (54) hayatını kaybederken, diğer araçta bulunan sürücü Zeynep Ö. ile kızları Ecrin Sena Ö. (10) ve Ayşenur Ö. (24) ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri ambulansta yapılan Zeynep Ö., Ecrin Sena Ö. ve Ayşenur Ö. Çevredeki hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybettiği belirlenen Eşref Demir ve Mehmet Aykan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Ekipler tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Eşref Demir ve Mehmet Aykan'ın cenazeleri Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YOLDA UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kaza sebebi ile bir kısmı trafiğe kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların çekici yardımı ile kaldırılmasının ardından yol, trafiğe açıldı.

YAŞAMINI YİTİREN SÜRÜCÜNÜN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatılırken, kazada hayatını kaybeden sürücü Eşref Demir'in otomobili ile ilgili paylaşımları dikkat çekti. Sosyal medya hesabında çok sevdiğini söylediği otomobille, yüksek hızla seyir halindeyken kaydedilen görüntüleri paylaşan Eşref Demir'in otomobilin fotoğrafının olduğu bir paylaşımında "Aman bu saatten sonra dikkat" yazısı dikkat çekti.

FECİ KAZA SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Saniye saniye kaydedilen kazada, seyir halinde olan Eşref Demir idaresindeki otomobilin, yolun karşısına geçmeye çalışan Zeynep Ö. yönetimindeki otomobile çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisi ile iki otomobil de savrularak metrelerce sürükleniyor.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.