20 Mart Kısmetse Olur Evinden Kim Elendi ?

20 Mart Kısmetse Olur Evinden Kim Elendi ?
Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isim Ceyda Kırıcı olacak.

Eski sevgilisi ile klip görüntüleri çıkan Ceyda Kırıcı zor günler geçirdiği Kısmetse Olur evine veda ediyor. Adnan Kızıltaş için yapım ekibi Betülay Coşkun'un ardından Ceyda'yı da harcadı. Kısmetse Olur SMS birincileri de Eser West ve Cansel Çördük oldu.
KISMETSE OLURDAN KİM ELENDİ CEYDA KIRICI'YI YAKAN KLİP GÖRÜNTÜLERİ

20 Mart pazar günü yapılan Kısmetse Olur elemesinde gidecek isim günler öncesinden sızmıştı. Bu isim Adnan Kızıltaş'ın gözden çıkardığı sevgilisi Ceyda Kırıcı olacak. Adnan 'Ceyda evde olduğu müddetçe yeni birine yönelemediğini' söylemişti. Eski sevgilisi Umut Kaya ile olan klip görüntüleri mesele olan Ceyda'nın hemen bileti kesildi.
Ceyda Kırıcı'nın eleneceği finalde Eser West çeki alan isim olacak. Ceyda'nın kardeşi de sosyal medya hesabından 'Ablam elendi' diyerek bu bilgiyi doğruladı. Kısmetse Olur elemesinden çıkan sonuçları anında bu haberde bulacaksınız.
ADNAN KIZILTAŞ KİMDİR YAPIMIN GÖZDESİ Mİ?

Adnan Kızıltaş eski sevgilisi Ceyda Kırıcı ile köprüleri atınca yapım ekibi hemen ona kapıyı gösterdi. Aynı şekilde Adnan kendisine talipli olarak gelen Betülay Coşkun'u da beğenmeyince o da yollandı. Adnan Kızıltaş yapım ekibinin torpilli ismi mi merak konusu oldu.
KISMETSE OLUR EN SON KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur elemesi geçen hafta pazar gününden salı gününe ertelenmişti. Bu elemede Nur ve Batuhan SMS birincisi yapılmış elenen isim de Adnan Kızıltaş'a talipli olarak gelen Betülay Coşkun olmuştu. Adnan Betülay'dan hoşlanmayınca yapım ekibine onu elemek düşmüştü.

CEYDA KIRICI KİMDİR ESKİ SEVGİLİSİ UMUT KAYA İLE KLİP GÖRÜNTÜLERİ

20 Mart tarihinde yapılacak Kısmetse olur elemesinde gidecek isim ise Ceyda Kırıcı.
Ceyda Kırıcı eski sevgilisi Umut Kaya ile klip görüntüleri ortaya çıkınca hedef oldu. Yapım ekibi ve Adnan Kızıltaş daha önce bu görüntüleri dert etmezken sonradan olay çok büyüdü. İşte Ceyda Kırıcı klip görüntüleri;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.