Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman Kararı

Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman Kararı
İlgili Haberler Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman kararı Aziz Yıldırım: "Penaltıyı çalsa şampiyonduk" Aziz Yıldırım: "Ali Koç FETÖ'cü değil" Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç ile gireceği başkanlık yarışını kazanması durum.
İlgili Haberler

Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman kararı

Aziz Yıldırım: "Penaltıyı çalsa şampiyonduk"

Aziz Yıldırım: "Ali Koç FETÖ'cü değil"

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç ile gireceği başkanlık yarışını kazanması durumunda yola Aykut Kocaman ile devam edebileceğinin sinyallerini verdi.

Aykut Kocaman ile bu hafta içerisinde bir görüşme yapacağını ifade eden Yıldırım, "Aykut Kocaman, iki adayın da önünü açmak için bırakacağını ifade etti. Şık bir davranış bu. Şu ana kadar oturup konuşmadık. Bu hafta içi konuşacağım. Kongreden sonra da eğer biz seçilirsek, yeniden oturacağız masaya... Bizler düşüncelerimizi anlatacağız, Aykut hoca da kendi düşüncelerini ortaya koyacak. Ortak bir noktada buluşursak, ona göre hareket ederiz" dedi.

NE DEMİŞTİ?

Aykut Kocaman: "Gelecek yıl için de 1 yıllık mukavelem var. Ancak önümüzde kulüp tarihi açısından çok önemli bir seçimli genel kurul var. Yeni yönetimin önünü açmak için görevi bırakacağım"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.