2045 Yılından Geldiğini Söyleyen Adam, Kanıt Olarak Bir De Video İzletti

2045 Yılından Geldiğini Söyleyen Adam, Kanıt Olarak Bir De Video İzletti
2045 yılından geldiğini söyleyen bir adam sosyal medyada infial yarattı.

2045 yılından geldiğini söyleyen bir adam sosyal medyada infial yarattı. Zaman yolcusu olduğunu ileri süren adam elindeki videoyu da kanıt olarak gösterdi ve geleceği anlattı. Geldiği yılda yapay zekanın küresel hükümeti yönettiğini ve gelecekte devletler diye bir kavramın olmayacağını söyledi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK SES GETİRDİ

Kimliğini açıklamayan zaman yolcusu, zaman makinesinin uzaylı teknolojisi sayesinde geliştirildiğini ve kamuoyundan gizlendiğini ileri sürdü. Zaman yolcusuna göre kamuoyundan gizlenen zaman makinesi teknolojisi 2028 yılında halka tanıtılacak. İddiaları dinleyen çok sayıda kişi, zaman yolcusunun anlattıklarından yeterince ikna olmadı ve 27 yıl içinde bu denli devrimsel değişikliklerin olamayacağı yorumunda bulundu.

KANIT OLARAK BİR DE VİDEO GÖSTERDİ

Gelecekte özel hayatın gizliliğinin tamamen ortadan kalkacağını söyleyen zaman yolcusu, geleceğin düşünüldüğü kadar kötü olmadığını fakat bulunduğumuz zamandan çok farklı olduğunu belirtti. 2045 yılından geldiğini öne süren zaman yolcusu iddialarına dayanak olarak cep telefonunda bulunan ve uçan arabaları ve mega dev kentleri gösteren bir videoyu paylaştı.

Uyuşturucu Dolu Evde Vurulan 14 Yaşındaki Kız, Ablasının Gözünün Önünde Can Çekişerek ÖldüUyuşturucu Dolu Evde Vurulan 14 Yaşındaki Kız, Ablasının Gözünün Önünde Can Çekişerek Öldü Markette Sırtına Dokunan Adama Kafa AttıMarkette Sırtına Dokunan Adama Kafa Attı 6 Gündür Haber Alınamayan Feride, Her Yerde Karış Karış Aranıyor6 Gündür Haber Alınamayan Feride, Her Yerde Karış Karış Aranıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.