Fenerbahçe'de Josef De Souza'ya Yakın Takip

Fenerbahçe'de Josef De Souza'ya Yakın Takip
Brezilyalı oyuncu, Akhisar maçında cezası nedeniyle oynamamıştı.
Brezilyalı oyuncu, Akhisar maçında cezası nedeniyle oynamamıştı. Ancak milli arada da kasığındaki ağrılar nedeniyle birçok idmanı kaçırdı. Aykut Kocaman, orta sahanın en önemli ismi olarak gördüğü öğrencisinin durumunu yakından takip ediyor.

Brezilyalı oyuncu Josef de Souza, Akhisar maçında cezası nedeniyle oynamamıştı. Ancak milli arada da kasığındaki ağrılar nedeniyle birçok idmanı kaçırdı. Aykut Kocaman, orta sahanın en önemli ismi olarak gördüğü öğrencisinin durumunu yakından takip ediyor.

Josef'in ağrılarının büyük ölçüde azaldığı, pazar günkü Malatya mücadelesinde forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe tam kadro

Sarı-Lacivertliler, yaklaşık 10 gündür milli takımlara giden oyuncularından yoksun bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Pazar günü Yeni Malatya ile karşılaşacak olan Kanarya, dün yaptığı idmanla bu mücadelenin provasına devam etti. Fenerbahçe'nin milli yıldızları, yavaş yavaş takıma dönüyor. Ancak tüm futbolcuların gelmesiyle tam kadro antrenmanlar, Perşembe gününden itibaren başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.