Aziz Yıldırım Seçilirse Sadık Taraftar Ödüllendirilecek

Aziz Yıldırım Seçilirse Sadık Taraftar Ödüllendirilecek
Fenerbahçe'de büyük seçim için artık geri sayım başladı...
Fenerbahçe'de büyük seçim için artık geri sayım başladı... Son bir haftadır medya aracılığıyla taraftarlara seslenen başkan adaylarının projeleri de yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı.

Mevcut başkan Aziz Yıldırım, bu pazar Ali Koç'u saf dışı bırakıp yeniden başkanlığa seçilmesi halinde tribünlerdeki taraftar ortalamasını artırma amacıyla yeni bir projeye imza atacak; o da 'Taraftar Sadakat Programı." Bu proje ile sarı-lacivertli kulüpte 'kombineli taraftarın maça gelmemesi' sıkıntısının önüne geçilecek.

EKSTRA İNDİRİM HAKKI OLACAK

Tek maçlık bilet ya da kombine ile maç seçmeden Ülker Stadı'ndaki yerini alan ve takımını her şartta destekleyen Fenerbahçe taraftarı, maddi kazançlar elde edecek. Düzenli olarak maça gelenler, deplasman karşılaşmalarında öncelikli bilet hakkı elde ederken bir yıl sonraki kombine alışlarında ekstra indirim hakkı kazanacak.

AİLE KOMBİNELERİ GELİYOR

Stattaki kadın ve çocuk taraftar sayısını artırmak için 'Aile kombinesi' uygulaması yapılacak. Aynı aileden bilet alan bireylere kombine kartlarda indirim uygulanacak. Ancak indirimli kombineleri, kombine sahibi kendisi istediği kişiye devredemeyecek. Şayet devretmek istiyorsa, bunu kulüp tarafından oluşturulacak kombine havuzu üzerinden gerçekleştirebilecek.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.