3 Saat 15 Dakika Süren Erdoğan-Tillerson Zirvesinde Tercümanlığı Bakan Çavuşoğlu Yaptı

3 Saat 15 Dakika Süren Erdoğan-Tillerson Zirvesinde Tercümanlığı Bakan Çavuşoğlu Yaptı
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldi.

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldi. Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı kabulü dün akşam 19.40'ta başladı ve 22.55'te bitti. Suriye ve Irak'taki gelişmeler ile "terörle mücadele" konularının ele alındığı belirtilen 3 saat 15 dakika süren görüşmede, hazır bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tercümanlık yaptı.

SURİYE VE IRAK KONULARI ELE ALINDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Dışışleri Bakanı Rex Tillerson görüşmesinde Suriye ve Irak olmak üzere bölgesel gelişmeler, terörle mücadele meselesi ve ikili ilişkiler ele alındı.

TÜRKİYE'NİN BEKLENTİLERİ AÇIKÇA ANLATILDI

Türkiye'nin tüm bu konulardaki önceliklerinin ve beklentilerinin ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'a açık bir şekilde iletildiği bildirildi.

Reuters: Türkiye, Tillerson'dan YPG'nin Münbiç'ten Çekilmesini İstedi ve Ortak Görev ÖnerdiReuters: Türkiye, Tillerson'dan YPG'nin Münbiç'ten Çekilmesini İstedi ve Ortak Görev Önerdi Dünya Basını Tillerson'ın Türkiye Ziyaretini Böyle Gördü: Ankara Çok Öfkeli, ABD'nin İşi ZorDünya Basını Tillerson'ın Türkiye Ziyaretini Böyle Gördü: Ankara Çok Öfkeli, ABD'nin İşi Zor Kritik Görüşmede Erdoğan, Türkiye'nin Önceliklerini ABD Temsilcisine İlettiKritik Görüşmede Erdoğan, Türkiye'nin Önceliklerini ABD Temsilcisine İletti Erdoğan-Tillerson Görüşmesi 3 Saat 15 Dakika Sürdü, ABD'den İlk Açıklama GeldiErdoğan-Tillerson Görüşmesi 3 Saat 15 Dakika Sürdü, ABD'den İlk Açıklama Geldi ABD Dışişleri Bakanı'ndan Büyük Yalan: YPG'ye Ağır Silah VermedikABD Dışişleri Bakanı'ndan Büyük Yalan: YPG'ye Ağır Silah Vermedik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.