Mahalle Sakinleri Konuştu, Başkan Çözüm Üretti

Mahalle Sakinleri Konuştu, Başkan Çözüm Üretti
Halkın yönetime katılımını sağlamak amacıyla ilk kez Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından başlatılan mahalle meclis toplantıları,...

Halkın yönetime katılımını sağlamak amacıyla ilk kez Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından başlatılan mahalle meclis toplantıları, önceki gün Fatih Mahallesinde yeniden gerçekleşti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın göreve gelmesinden hemen sonra başlatılan Mahalle Meclis Toplantıları, halkın memnuniyet derecesini arttırırken, belediye hizmetleri de halkın isteğine göre şekillendiriliyor. Aksaray Belediyesi tarafından Fatih Mahallesinde düzenlenen Mahalle Meclis Toplantısına, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları, belediye birim müdürleri, Mahalle Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı. Mahalle Muhtarı Zeki Polat, mahallelerine geldiği için Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya teşekkür etti ve mahalle sakinlerinin bazı istek ve taleplerinin olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Yazgı, toplantının başında belediye olanaklarıyla Aksaray genelinde icra edilen çalışmaları ve projesi devam eden hizmetlerin son durumunu aktardı. Aynı zaman da Fatih Mahallesine sunulan hizmetleri ve devam eden çalışmaları hatırlattı.

Toplantıda, mahalle sakinleri söz alarak isteklerini ve taleplerini Başkan Yazgı'ya iletme fırsatı buldu. Başkan Yazgı, mahalle sakinlerini tek tek dinleyerek bazı talepleri toplantı devam ederken karşıladı. Başkan Yazgı, mahalle toplantısı sırasında halkın tüm istek ve önerilerin kayıt altına alınmasını istedi. Yazgı, mahalle sakinlerine sunulacak hizmetlerin bu istekler doğrultusunda gerçekleşeceğini ifade etti.

Mahalle Muhtarı Zeki Polat ve mahalleliler, kendilerini dinlemek için gelen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine teşekkür etti.

Mahalle Sakinleri Konuştu, Başkan Çözüm Üretti

Mahalle Sakinleri Konuştu, Başkan Çözüm Üretti

Mahalle Sakinleri Konuştu, Başkan Çözüm Üretti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.