4. İzci Oyunları’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

4. İzci Oyunları’nda Ödüller Sahiplerini Buldu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor izcilik branşı ve Kocaeli İzcilik İl Temsilciliği'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği İzci Oyunları, Ormanya'da...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor izcilik branşı ve Kocaeli İzcilik İl Temsilciliği'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği İzci Oyunları, Ormanya'da yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor izcilik branşı ve Kocaeli İzcilik İl Temsilciliği tarafından 4. İzci Oyunları gerçekleştirildi. Ormanya Doğal Yaşam Parkı'na kurulan parkurda gerçekleşen etkinliğe Kocaeli'deki izcilik kulüplerinden 50 oba ve 300 izci katıldı. Etkinliğe Kağıtspor izcilerinin yanı sıra, Kartepe İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü, İzmit Belediye Spor Kulübü, Yarımca İzcilik Gençlik ve Doğa Sporları Kulübü, Bizim Kuşak İzcilik Kültür Gençlik ve Spor Kulübü, Güzergah İzcilik Kulübü de katılım sağladı.

4. İzci Oyunları'nda obalar ve ekipler kategorilerine göre yarıştı. İzciler, teker sürme, tünel geçişi, su taşıma, top atma, rampa basket, sürünme, örümcek ağı, dönence, denge bisikleti, türe yap, dev düğüm etaplarında yarıştılar. Yarışmada izciler, parkur boyunca kıyasıya mücadele etti. İzcilere alana gelen velileri de alkışlarla destek verdi. Yarışlar Ormanya Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret eden misafirler tarafından da yoğun ilgi gördü. Oba ve Ekip ruhunu geliştirecek şekilde hazırlanan parkurda izciler aynı zamanda temel bilgi ve becerilerini de geliştirme fırsatı buldular.

4. İzci Oyunları'nın sonunda 4 kategoride dereceye giren oba ve ekiplere eğitimci izci liderleri, kulüplerin yönetici ve liderleri, Turizm ve Doğal Yaşam Alanları Şube Müdürü Ömer Bahadır Özyılmaz ve Kağıtspor Kulübü Genel Sekreteri Bekir Köksal tarafından madalya ve kupayla ödüllendirildi.

4. İzci Oyunları’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.