Beşiktaş'a 21'lik Golcü! Temaslar Başladı...

Beşiktaş'a 21'lik Golcü! Temaslar Başladı...
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başlayan Siyah-Beyazlılar'ın forvet takviyesi konusunda gündemine yeni bir ismi aldığı ortaya çıktı. Hücum hattında köklü değişikliğe gitmeyi planlayan ve ilk olarak Göztepe'yle 6 aylık macerası sona eren Demba Ba'yla anlaşma sağ.
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başlayan Siyah-Beyazlılar'ın forvet takviyesi konusunda gündemine yeni bir ismi aldığı ortaya çıktı.

Hücum hattında köklü değişikliğe gitmeyi planlayan ve ilk olarak Göztepe'yle 6 aylık macerası sona eren Demba Ba'yla anlaşma sağlayan Kara Kartal'ın, forvet bölgesi için ikinci adayını ise İskoçya'da bulduğu öğrenildi.

Beşiktaş Yönetimi'nin, kulübe menajerler aracılığıyla önerilen Alfredo Morelos'u hedefleri arasına eklediği kaydedildi.

Geçen sezon İskoçya Ligi ekibi Rangers formasıyla 43 maçta 18 gollük performans sergileyen 21 yaşındaki futbolcu için kulübünün 3 milyon Euro'luk talepte bulunduğu kaydedildi.

KARTAL'IN BÜTÇESİ BELLİ

Menajerlerden gelen Morelos önerisine olumlu bakan Siyah-Beyazlılar'ın, genç oyuncuyu listesine ekleyip temsilcisiyle temaslara başladığı bildirildi. Geçen sezon Finlandiya ekibi Helsinki'den 1.2 milyon Euro karşılığında Rangers'a transfer olan yıldız adayı için Beşiktaş'ın ise ilk olarak 2 milyon Euro'luk bütçe ayırdığı konuşuluyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.