4 Yaşındaki Çocuk Evi Yaktı

4 Yaşındaki Çocuk Evi Yaktı
Ordu'nun Ünye ilçesinde 4 yaşındaki bir çocuk, çakmakla oynarken evi yaktı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde 4 yaşındaki bir çocuk, çakmakla oynarken evi yaktı.

Edinilen bilgiye göre, Ünye'nin Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde dört katlı binanın birinci katında 4 yaşındaki çocuğun çakmakla oynaması sonucunda yangın çıktı. Ev sahibi İbrahim (52) ve eşi Fatma Deniz'in (52) oturma odasında komşuları Azine ve İsmail Elmacı ile birlikte yemek yediği sırada yatak odasında olan 4 yaşındaki torunları Ö.F.D., çakmakla oynarken perdeyi tutuşturdu. Torunu Ö.F.D.'nin dedesini çağırması üzerine dumanı ve yatak odasındaki yangını fark eden İbrahim Deniz, torununu dışarı çıkartarak kurtardı. Evdekiler de yangının büyümemesi için kendi çabalarıyla su atarak yangını söndürmeye çalışsa da yangın kısa sürede büyüdü.

Yangını fark eden vatandaşların itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Amirliği ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Kontrol altına alınan yangında evin yatak odasının tamamen yandığı ve evin içinin hasar gördüğü bildirildi.

Yangın sırasında evde olan babaanne Fatma Deniz, "Biz de nasıl çıktığını tam olarak bilmiyoruz. Mutfakta yemek yiyorduk. Torunum bize çağırdı. "Dede az gel, az gel" dedi. Eşim mutfak kapısına kadar gitti. O arada "Yanıyoruz, çocuk evi tutuşturmuş" diye bize bağırarak haber verdi. Bir de baktık ki evin içi duman olmuş. İtfaiyeye de komşular haber vermiş. Biz de yanan yere su atmaya başladık. Baktık sönmüyor kendimizi dışarı attık" dedi.

İTFAİYECİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Evin iç kesimlerine girerek yüzlerine taktıkları maske ile alevlere müdahale eden itfaiye erlerinden iki kişi dumandan etkilenerek kendilerini dışarı attı. Bir itfaiye erine 112 Acil ambulans sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi.

Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.