400 Kişiyle Birlikte Chp'den İstifa Eden Başkan Adayı Ak Parti'ye Geçti

400 Kişiyle Birlikte Chp'den İstifa Eden Başkan Adayı Ak Parti'ye Geçti
Muğla'nın Fethiye ilçesinde CHP'den belediye başkan aday adayı olan Keramettin Yılmaz, 400 kişiyle birlikte CHP'den istifa etti.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde CHP'den belediye başkan aday adayı olan Keramettin Yılmaz, 400 kişiyle birlikte CHP'den istifa etti. Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Yılmaz, "Ölünceye kadar artık AK Parti'liyim" dedi.

400 ÜYE İLE BİRLİKTE PARTİSİNDEN İSTİFA EDİP AK PARTİ'YE GEÇTİ

İki dönem Ölüdeniz Belediye Başkanlığı yapan, 2014 seçimlerinde CHP'nin başkan adayı olan ve Mart 2019 seçimlerinde CHP Fethiye Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Keramettin Yılmaz, beraberindeki 4 CHP'li meclis üyesi ve 400 üyeyle birlikte partisinden istifa ettiğini açıklayarak, AK Parti'ye üye oldu. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Keramettin Yılmaz ile birlikte AK Parti saflarına katılan CHP'li Fethiye Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Nebioğlu, Funda Gürkan, Talat Uysal ve Ünsal Erişgen'e AK Parti rozetlerini taktı.

"CHP'Lİ DOSTLARIM SİZİ ÜZDÜĞÜMÜ BİLİYORUM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren ve aday adaylarının hevesinin kırıldığını savunan Keramettin Yılmaz, Fethiye'nin de tek adama teslim edildiğini kaydetti. Yılmaz, "CHP'li dostlarımı, sizi üzdüğümü, bazı dostlarımı kırdığımı biliyorum. Bu bizim suçumuz değil, 6 yıldır sürekli oyalama politikası yapıldı. Fethiye, Babadağ gibi tektir ama oyun kurucu tek değildir. Siz oyunu bozdunuz. Fethiye'yi seçeneksiz bırakmak istemedim. 20 yıldır tek adama bırakmamak için bugün bunu gerçekleştiriyor. CHP'lilerle yeniden kucaklaşacağız. 6 aydır genel merkezde başını kuma gömmüşler, adaylık verecekler. Genel Başkana söylüyorum, hevesimi kırdınız. İl teşkilatı, 4 milletvekili, ilçe teşkilatı tek ses çıkmıyor. Genel merkez tabanı görmüyor. 4 aydır yalvarıyoruz. Ön seçim yapalım, kim aday çıkarsa o aday olsun dedim. Yüzümüze bakan yok. Fethiye'de yerel seçimler var. Bir Allah'ın kulu çıkıp bir cümle söyleseydi bugün CHP'liler bunu yaşamazdı. CHP'liler hiç üzülmesin, belediyede buluşacağız. Fethiye de tek bir adama teslim edildi. CHP'nin adayı yok. Biz de seçeneksiz bırakmıyoruz. 4 meclis üyesi arkadaşım ile istifa ediyoruz. İstifa dilekçesini imzalıyorum. CHP aday adaylığından da çekiliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.