İtalyanlar Nagatomo'nun Bonservisini Açıkladı

İtalyanlar Nagatomo'nun Bonservisini Açıkladı
Galatasaray'da şampiyonluk sonrasında transfer çalışmaları devam ederken, Nagatomo konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Devre arasında Inter'den kiralanan ve sergilediği başarılı performansla hem Fatih Terim'in hem de camianın takdirini kazanan Yuto Nagatomo için Galatasaray'ın sona .
Galatasaray'da şampiyonluk sonrasında transfer çalışmaları devam ederken, Nagatomo konusunda yeni bir gelişme yaşandı.

Devre arasında Inter'den kiralanan ve sergilediği başarılı performansla hem Fatih Terim'in hem de camianın takdirini kazanan Yuto Nagatomo için Galatasaray'ın sona geldiği ortaya çıktı.

İtalyan basınında yer alan haberde Galatasaray, Yuto Nagatomo için Inter ile 3 milyon euro bonservis bedeliyle anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılıların Nagatomo'nun bonservisini Dünya Kupası'ndan önce bitirmesi ve açıklamanın da şampiyonadan önce yapılması bekleniyor.

Kwadwo Asamoah transferinin gerçekleşmemesinin ardından devre arası transfer döneminin son gününde kiralanan Nagatomo, 15 lig maçında 1350 dakika süre alırken, 3 de gol pası vermeyi başardı.

FATİH TERİM: ''BİZLE DEVAM ETMESİNİ İSTERİM''

Fatih Terim de sezon içinde Japon oyuncudan çok memnun olduğunu ''Nagatomo bizim, 'İyi ki aldık.' diyebileceğimiz bir futbolcumuz. Sadece futboluyla değil, karakteriyle de bize uyum sağlayan biri. Takımımızda gelecek sezon da devam etmesini isterim'' sözleriyle dile getirmişti.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.