41 Siirtli Çanakkale Şehidi Anısına 41 Kan Bağışı Yapıldı

41 Siirtli Çanakkale Şehidi Anısına 41 Kan Bağışı Yapıldı
İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi, "100'üncü Yılda Evliyalar Diyarı Siirt'ten Şehitler Diyarı Çanakkale'ye" adlı proje kapsamında 41 Siirtli Çanakkale...
İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi, "100'üncü Yılda Evliyalar Diyarı Siirt'ten Şehitler Diyarı Çanakkale'ye" adlı proje kapsamında 41 Siirtli Çanakkale şehidi için 41 ünite kan bağışında bulundu.

Seyyid Ahmed Bedevi Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdunda gerçekleşen kan bağışı kampanyası hakkında bilgi veren İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje koordinatörü Mehmet Şakir Özmazı, gençlerin topluma karşı sosyal sorumlulukları gereği böyle bir çalışma başlatıldığını aktardı. Özmazı, "Siirt'ten Çanakkale'ye gidip şahadet şerbetini içen 41 Şehidimiz ve Çanakkale Şehitleri anısına Türk Kızılayı Siirt Şubesi iş birliği ile yurt öğrencileri tarafından 41 ünite kan verildi. Ayrıca proje kapsamında Çanakkale Şehitleri adına hatim ve mevlid okutulacak. Konferans, fotoğraf sergisi, doğa yürüyüşü, sinema film gösterimi, tiyatro gösterimi, ağaç dikim etkinliği ve Çanakkale tarih gezisi gerçekleştirilecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.