Galatasaray'da Başakşehir Için "intikam" Sözleri!

Galatasaray'da Başakşehir Için "intikam" Sözleri!
Süper Lig'de liderlik Galatasaray ile Başakşehir arasında gidip gelmeye devam ediyor.
Süper Lig'de liderlik Galatasaray ile Başakşehir arasında gidip gelmeye devam ediyor.

Başakşehir, Cuma günü Yeni Malatya'yı yenerek maç fazlasıyla bir kez daha zirveye otururken bu durum Galatasaray'da herhangi bir tedirginliğe neden olmadı. Aksine dünkü idmanda futbolcular oldukça neşeli ve mutlu görünürken "Biz kendi işimize bakıyoruz. Rakiplerle ilgilenmiyoruz. Gençlerbirliği'ni mağlup ederek liderliği yeniden geri alacağız" diye konuştular.

5-1'LİK YENİLGİYİ UNUTMADIK
Futbolcular, dün Fatih Terim yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken haftaya Türk Telekom Stadı'nda konuk edecekleri Başakşehir'e meydan okumayı ihmal etmedi. İlk yarıda 5-1 yenildikleri karşılaşmayı unutmadıklarını aktaran sarıkırmızılılar, "Şampiyonluktan başka bir ihtimal düşünmek dahi istemiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle Başakşehir'i de yeneceğiz ve aramızdaki puan farkı 4'e çıkacak" diye konuştular.

ÖZEL UÇAKLA GİDECEKLER

Galatasaray, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını bugün saat 15.00'te yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 17.30'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Ankara'ya gidecek ve Başkent'te kampa girecek.

BÜYÜK AİLE
Galatasaraylı oyuncular dün eğlenceli bir çalışma gerçekleştirirken hep birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Ortaya da bu keyifli bu kare çıktı.

BİRAZ DAHA AVANTAJLI / Mini Yorum / Mustafa Denizli

Ligdeki mücadeleye kimsenin bir şey söyleyecek hali yok. Göründüğü gibi 3-4 takım yarışıyor. Galatasaray'ın Başakşehir ve Beşiktaş maçları şampiyonluk rotasını belirleyecek karşılaşmalar olacak. Galatasaray şu an biraz daha avantajlı gibi ancak Türkiye liginin bu sezon nasıl geçtiğini hepimiz biliyoruz. İç sahada ve deplasmanlarda alınan sonuçlar, lider takımın dış sahada az puan aldığını, içerde anormal olağanüstü puanlar aldığını, yarışın içindeki takımların da aynı şekilde içerde ve dışarda kayıplar yaşadığını gördüğümüz bir lig... Çekişme sürecek gibi görünüyor. Keyifli bir final bizi bekliyor..

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.