Yolalan Beldesine Kapalı Tip Bekleme Durakları

Yolalan Beldesine Kapalı Tip Bekleme Durakları
BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Tatvan Kaymakamı ve Yolalan Belde Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Özkan, beldedeki 4 mahalleye kapalı tip bekleme durakları...

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Tatvan Kaymakamı ve Yolalan Belde Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Özkan, beldedeki 4 mahalleye kapalı tip bekleme durakları yaptırdı.

Bölgede çetin geçen kış şartları nedeniyle kolları sıvayan Yolalan Belediyesi; Düz, Yolalan, Pınarbaşı ve Konaç mahallelerine 4 adet kapalı tip bekleme durakları yaptırdı. Çalışma ile ilgili bilgi veren Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Özkan, vatandaşların ve öğrencilerin otobüs beklerken hava koşullarından etkilenmesini önlemek amacıyla daha önceden 4 mahallede belirlenen noktalara kapalı ve oturaklı bekleme durakları yerleştirildiğini söyledi. Daha yaşanabilir ve modern bir Yolalan için hayata geçirilen çalışmalara ara verilmeden süratle devam edildiğini ifade eden Özkan, "Bu doğrultuda verdiğimiz hizmetlerden biri de gerçekleştirdiğimiz ulaşım hizmetleridir. Belediye olarak ulaşım hizmetlerinin sorunsuz şekilde gerçekleşmesi, vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak ve vatandaşlarımızın hava koşullarından olumsuz etkilenmemesi için mahallerimize kapalı ve oturaklı bekleme durakları yerleştirdik. Bu sayede artık vatandaşlarımız hem yaz hem de kışın araç beklerken bu durakları kullanabilecek. Şu an için ilk etapta acil ihtiyaç duyulan noktalara bu durakları bıraktık, inşallah çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer noktalarda da devam edecek. Bu vesile ile durakların beldemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yolalan Beldesine Kapalı Tip Bekleme Durakları

Yolalan Beldesine Kapalı Tip Bekleme Durakları

Yolalan Beldesine Kapalı Tip Bekleme Durakları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.