Medicana Bursa’da İlk Bebek Sevinci

Medicana Bursa’da İlk Bebek Sevinci
Kısa bir süre önce hasta kabulüne başlayan Medicana Bursa Hastanesi'nde ilk bebek dünyaya geldi.

Kısa bir süre önce hasta kabulüne başlayan Medicana Bursa Hastanesi'nde ilk bebek dünyaya geldi. Hastanede doğan ilk bebek olması sebebiyle, Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı tarafından bebeğe yarım altın hediye edildi.

Kısa bir süre önce hasta kabulüne başlayan Medicana Bursa Hastanesi'nde ilk doğum gerçekleşti ve bir erkek çocuğu dünyaya geldi. 24 Ocak Çarşamba günü saat 15.45 sıralarında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç.Dr. Müzeyyen Uyanık tarafından sezaryen ile gerçekleştirilen başarılı bir operasyon ile dünyaya gelen Alparslan Yekta bebek, hastanede büyük bir heyecana sebep oldu. Nurşen ve Yunus Pişkin çiftinin bebekleri 3 kilo 640 gram ağırlığında ve 50 santimetre boyunda sağlıklı bir şekilde hayata "merhaba" dedi. Hastanede doğan ilk bebek olması sebebiyle Pişkin çiftinin bebeklerine Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı tarafından yarım altın hediye edildi.

Her kurumda ilklerin özel olduğunu belirten Dr. Necip Kozalı, "Medicana Bursa Hastanesi'nde hayata gözlerini açan güzel bebek hastane içerisinde büyük bir heyecana sebep oldu. Doğum için hastanemizi tercih eden çiftin mutluluğuna ortak olmak istedik ve küçük bir hediye sunduk" dedi.

Doğumu gerçekleştiren Doç. Dr. Müzeyyen Uyanık ise, "Medicana Bursa Hastanesi'nin ilk bebeği ellerimde dünyaya geldi. Aramıza hoş geldi. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir gelecek diliyorum. Hastamızın da, bebeğimizin de durumu oldukça iyi. Yeni hastanemizle birlikte daha nice başlangıçlara şahit olacağız" diye konuştu.

Bebeğin ailesi Nurşen ve Yunus Pişkin çifti ise, en son teknolojiyle donatılmış hastanede, beş yıldızlı otel konforunda bir hizmet alarak bebeklerine kavuşmalarına vesile olan herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Medicana Bursa’da İlk Bebek Sevinci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.