90+6 O An! Herkes Sevindi Ama Ali Koç...

90+6 O An! Herkes Sevindi Ama Ali Koç...
Fenerbahçe'nin.
Fenerbahçe'nin. 90+6'da gelen beraberlik golü Kadıköy'de büyük sevinç yarattı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre Sarı-lacivertli yöneticiler, birbirlerine sarılıp, golü kutlarken Başkan Ali Koç'un hiç sevinmemesi ve başının önüne eğik kalması dikkatlerden kaçmadı.

GOLDEN ÖNCE TEPKİ VARDI

Fenerbahçe taraftarları, Trabzonspor maçının son dakikalarında başkan Ali Koç'a ve oyunculara ciddi şekilde tepki gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, "Söylesene Ali Başkan, bu ne biçim Fenerbahçe" ve "Formayı çıkarın, s....... gidin" şeklinde tezahüratlar yaptı.

SEVİNDİREN 1-1'LER!

Fenerbahçe, Galatasaray maçından sonra Trabzonspor karşısında da 1-1'i yakaladığı için büyük sevinç yaşadı. Dün akşam 1-0 geriye düşen Fenerbahçe daha sonra 10 kişi kaldı ve son anda golü buldu. Sarılacivertli takım, G.Saray derbisinde ise önce 10 kişi kalmış, ardından 1-0 geriye düşmüş ve sonrasında beraberlik golünü atmıştı.

DERBİLERİN ADAMI VALBUENA

56. dakikada oyuna giren Valbuena, 1 puanı getiren golüyle hem takımını hem de hocasını bir anlamda ipten aldı. Bu sezon Süper Lig'de 2 gol, 6 asistle 8 gole katkı sağlayan Fransız yıldız, bunların yarısını derbilerde yaptı. Trabzonspor'a karşı 1 gol, Beşiktaş'a karşı 1 asist, Galatasaray'a karşı ise 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.