Roberto Soldado: "ligin Zirvesinde Olmak Istiyoruz"

Roberto Soldado: "ligin Zirvesinde Olmak Istiyoruz"
Otizm Farkındalık Tenis Turnuvası'nda gösteri maçı için korta çıkacak olan Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Roberto Soldado, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu."FENERBAHÇE ASLA PES ETMEZ"Fenerbahçe'nin şampiyon olma olasılığı sorulan Soldado, "Fenerbahçe gibi bir kulüp h.
Otizm Farkındalık Tenis Turnuvası'nda gösteri maçı için korta çıkacak olan Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Roberto Soldado, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE ASLA PES ETMEZ"

Fenerbahçe'nin
şampiyon olma olasılığı sorulan Soldado, "Fenerbahçe gibi bir kulüp hiçbir zaman pes etmez. Önünüzde bir olasılık varsa onu düşünmeniz gerek. Rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Çok büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Bizim tek yapmamız gereken maçlarımızı kazanmak olacak" cevabını verdi.

"MAÇLARI KAZANIP LİGİN EN ÜSTÜNDE OLMAK İSTİYORUZ"

Takımı ile birlikte kalan maçlarını kazanıp şampiyon olmak istediklerini belirten İspanyol golcü, "Rakiplerimizin birbirleri ile oynayacağı karşılaşmalar var hala. Biz bizim üzerimize düşen maçları alırsak istediğimiz yere ulaşacağımızı düşünüyoruz. Biz maçlarımızı kazanıp sezon sonunda ligin en üstünde olmak istiyoruz. Şampiyonluk için sonuna kadar mücadele vereceğiz. Kalan 7 maçtan 21 puan çıkarabilirsek şampiyon olacağımızı düşünüyorum Evet biliyoruz çok zor ama biz elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

"BU TURNUVADA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK GURURLUYUM"

Otizm Farkındalık Tenis Turnuvası'nda bulunmaktan dolayı gururlu olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, "Burada olmak benim için büyük gurur. Sizler çok çalışan çok mücadele eden insanlarsınız. Otizmin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Yanımızda çok iyi çalışan ve çok iyi bir yere gelmiş bir arkadaşımız var. Bu konuda ailelerin ve arkadaşların yardımı çok önemli. Buraya farkındalık yaratmak için geldim. İnsanların önünde hiçbir sınır yoktur" şeklinde konuştu.

"ŞU ANA KADARKİ EN ZOR MAÇIM OLACAK"

Bugüne kadar çıkacağı en zor maç olduğunu açıklayan Fenerbahçeli golcü, "Şu ana kadar çıktığım en zor maçlardan biri olacak bu maç. Biraz tenis oynamışlığım var. Özellikle yazları oynamayı çok seviyorum. Kendi raketim yanımda değil, onu baştan söyleyeyim. Yarından itibaren sadece futbol oynamak istiyorum" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.