“Şanlıurfa Büykşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi:

“Şanlıurfa Büykşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi:
Harran'da yapılan çalışmaları incelemek üzere ilçeye giden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik'e hayırlı...

Harran'da yapılan çalışmaları incelemek üzere ilçeye giden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, belediye ziyaretinin ardından geçtiğimiz günlerde 6'ncı olağan kongresini yapan AK Parti Harran ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Yapılan kongrede yeniden AK Parti Harran İlçe Başkanlığına seçilen Mahmut Özyavuz tarafından karşılanan Çiftçi, teşkilat üyeleriyle görüştü. Teşkilat üyeleriyle sohbet eden Çiftçi, Harran'a önem verdiklerini söyledi.

"Kutsal topraklara hizmet edeceğiz'

Çiftçi, "Harran'da teşkilat kongremiz gerçekleşti ve Harran'da Mahmut Özyavuz ile birlikte yol yürüyen arkadaşlarımız oldu. Değişiklik anlamında ona kuvvet ve omuz vermek isteyen yeni arkadaşlarımız yönetimde yer aldı. Hepimiz sonuçta geniş bir aileyiz. Amacımız AK Partiye, Şanlıurfa'ya ve Harran'a hizmet etmektir. Yeter ki bu şehri sevelim, bu şehre hizmeti ibadet aşkıyla görelim, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bu işi gerçekleştirelim. Şanlıurfa hiçbir zaman Harran'sız düşünülemez. Harran bu şehrin kökünü oluşturur, medeniyetimizin kökünü oluşturur, İslami medeniyetin kökünü oluşturan bir şehirdir. Atalarımızın, büyüklerimizin bizlere aslında değer ve ışık olarak bırakmış olduğu iz Harran'dır. Bizler gerek İlçe belediye başkanımızla, meclis üyesi arkadaşlarımızla, yönetim kurulu ve mahalle temsilcilerimizle büyükşehir belediyesi olarak kadromuzla bu Atanın bırakmış olduğu kutsal toprağa hizmet edeceğiz. Her zaman Harran'a huzurla geldik ve huzurla gidiyoruz" diye konuştu. AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ise teşkilat üyelerine yönelik yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti. Başkan Çiftçi, AK Parti Harran İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ile birlikte Harran İlkokuluna geçen Başkan Çiftçi, burada öğrenciler tarafından hazırlanan kariyer gününe katıldı. Kariyer gününde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Çiftçi, eğitime önem verdiklerini söyledi.

Kariyer günü etkinliğinin ardından öğretmenlerle de bir toplantı düzenleyen Başkan Çiftçi, daha sonra bölgeden ayrıldı.

“Şanlıurfa Büykşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi:

“Şanlıurfa Büykşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi:

“Şanlıurfa Büykşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi:

“Şanlıurfa Büykşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.