Adana Btü’de Bahar Şenliği

Adana Btü’de Bahar Şenliği
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı öncülüğünde organize edilen Bahar Şenliği, Sarıçam...

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı öncülüğünde organize edilen Bahar Şenliği, Sarıçam Kampusu'nda gerçekleşti.

Üniversitenin Öğrenci Müzik Topluluğu, Dans Topluluğu ve Genç Tema Topluluğu katılımlarıyla düzenlenen programda, öğrenciler ve üniversite personeli keyifli anlar yaşadılar.

Adana ve Bölge birincisi ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi, Adana yöresine ait çeşitli oyunlar sergiledi. Beğeni toplayan halk oyunları ekibi, izleyenleri coşturdu.

Adana Büyük Şehir Belediyesinin desteği ile oluşturulan sahnede, Öğrenci Müzik Topluluğunun seslendirdiği şarkılar dinleyicilere keyifli anlar yaşatırken, Dans Öğrenci Topluluğunun sergilediği salsa ve baçata performansları, etkinliğe ayrı bir renk kattı.

Program sonunda, şenlik alanında yer alan konuklara, Adana BTÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından 200 adet uçurtma dağıtıldı. Uçurtmalarıyla renkli görüntüler oluşturan çocuklar, kendileri için düzenlenen farklı etkinliklerle heyecanlı dakikalar yaşadılar.

Adana Btü’de Bahar Şenliği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.