Abdülkadir Ömür: "iddialar Yalan, Çay Içip, Bisküvi Yiyoruz"

Abdülkadir Ömür: "iddialar Yalan, Çay Içip, Bisküvi Yiyoruz"
Trabzon'un yerel basınından Karadeniz Gazetesi, 19 Mart tarihli sayısında Abdülkadir Ömür ile ilgili bir haber yapmış, genç oyuncuyu kaldığı sitedeki komşularının şikayet ettiğini dile getirmişti. Yaşananlar karşısında uzun süre konuşmayan Abdülkadir Ömür sessizliğini Ka.
Trabzon'un yerel basınından Karadeniz Gazetesi, 19 Mart tarihli sayısında Abdülkadir Ömür ile ilgili bir haber yapmış, genç oyuncuyu kaldığı sitedeki komşularının şikayet ettiğini dile getirmişti.

Yaşananlar karşısında uzun süre konuşmayan Abdülkadir Ömür sessizliğini Karadeniz Gazetesi'ne bozdu. Genç oyuncu flaş açıklamalar yaptı;

ABDÜLKADİR'DEN İDDİALARA YANIT
"EVDE ÇAY - BİSKÜVİ..."

"Burak Yılmaz ağabey, geçtiğimiz yıl Trabzonspor'a döndüğünde Yalıncak Konakları'nda bir villa kiraladı. Bu evin 1 yıllık kirasını da (aylığı 10 bin 500 TL) peşin ödedi. Burak ağabeyin devre arasında Beşiktaş'a transfer olup İstanbul'a gitmesi üzerine ona, 'Ağabey ben her gün Çarşıbaşı'ndan idmana geliyorum. Yol çok uzun. Antrenmanları kaçırmak istemiyorum. Sen evin parasını peşin ödedin. İznin olursa burada kalayım' dedim. Burak ağabey de bunu kabul etti. Girdiğimde ev bomboştu. Eşyalar aldım. Zaman zaman arkadaşlarım geliyor. Onlarla çay içip, bisküvi yiyoruz. Bunun dışında başka bir şey yapmamış söz konusu değil. Zaten benim aldığım aile terbiyesi komşularımızı rahatsız etmeye engeldir. Sanırım ev sahibi, yeni bir kiracı bulmuş. Bizi çıkarmak istiyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.