Abdullah Avcı: "her Şeyi Denedik Ama..."

Abdullah Avcı: "her Şeyi Denedik Ama..."
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah  Avcı, Burnley'e 1-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'nden elendikleri mücadelenin ardından konuştu. İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları; İkinci topların daha çok alınacağı bir maç olacağını düşünüyorduk.
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah  Avcı, Burnley'e 1-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'nden elendikleri mücadelenin ardından konuştu.

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları;

İkinci topların daha çok alınacağı bir maç olacağını düşünüyorduk. Pozisyonlara giren ve rakibine pozisyon vermeyen bir takım vardı. Gereksiz yan pas yapıp risk almak istemedik. Oyunun içinde taktik disipline sahiptik.

"GEREKSİZ BİR RİSK"

"Son saniyeye kadar denedik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Yoğun bir maç trafiğinin içindeyiz. Her şeyi doğru yaparsın ama gereksiz bir risk aldığımız pozisyon oldu. İyi dinlenip ligimizde devam edeceğiz."

"BEŞİKTAŞ'I TEBRİK EDİYORUM"

"Hart'ın net kurtarışları vardı. Takımına çok katkı sağladı. Oyun anlamında doğru işler yaptık ancak sonuçlandıramadık. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Beşiktaş da yenilmesine rağmen tur atlamış. Onları da tebrik ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.