Abdullah Avcı'dan Erteleme Için Galatasaray Göndermesi

Abdullah Avcı'dan Erteleme Için Galatasaray Göndermesi
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bursaspor maçının ertelenmesinin ardından gösterilen tepki üzerine açıklama yaptı. Galatasaray'a göndermede bulunan Avcı, "Bazı kişilerle aynı dili konuşmam mümkün değil.
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bursaspor maçının ertelenmesinin ardından gösterilen tepki üzerine açıklama yaptı.

Galatasaray'a göndermede bulunan Avcı, "Bazı kişilerle aynı dili konuşmam mümkün değil. Dünden beri yapılan bir takım algılar var. O kadar üzülüyoruz ki... Zemin ile ilgili yönetim çalışıyor. Bundan önce Ali Sami Yen'de nasıl maçlar oynanmazken İnönü'de de oynanmış ama burada tipi var. Göz gözü görmüyor. Başakşehir'in yenilmesi için şartları algıyla mı zorlayacağız? Biz oyunda kalacağız, sahada kalacağız." dedi.

"METEOROLOJİ GÜNLERDİR SÖYLÜYOR"

Galatasaray Yöneticisi Mahmut Recevik, maçın ertelenmesinin ardından şu paylaşımı yapmıştı; "Bugün ve yarın kar yağışı olacağını meteoroloji günlerdir söylüyor, biz GS olarak branda örtü ile önlemimizi aldık, stad işletmek bilgi ve tecrübe istiyor."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.