Abdurrahim Albayrak'tan Alan Ve Pato Için Açıklama

Abdurrahim Albayrak'tan Alan Ve Pato Için Açıklama
İlgili Haberler Galatasaray'dan transfer açıklaması; "Umulmadık bariyerler..." Galatasaray, Pato transferinde maliyeti aşamadı Abdurrahim Albayrak'tan Alan ve Pato için açıklama Galatasaray'ın Alan transferinde büyük şok! Galatasaray İkinci Başkanı Ab.
İlgili Haberler

Galatasaray'dan transfer açıklaması; "Umulmadık bariyerler..."

Galatasaray, Pato transferinde maliyeti aşamadı

Abdurrahim Albayrak'tan Alan ve Pato için açıklama

Galatasaray'ın Alan transferinde büyük şok!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Duabi'den dönüşün ardından Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Alan ile ilgili açıklama yapan Abdurrahim Albayrak, "Dubai'de birçok futbolcuyla görüştük. Alan ve kulübüyle çok önce anlaştık. Aramızdaki pazarlık söz konusu değildi. Alan ve kulübüne teşekkür ederim. Her şey yolunda gidiyor. Kulüp bir açıklama yaptı, bekleyip göreceğiz arkadaşlar. Alan gelmek için her şeyi yapıyor." dedi.

Pato ile ilgili de konuşan Albayrak, "Pato'nun kulübüne sonsuz teşekkür ediyorum. Kulüp yetkilileri ve Pato ile bir saate yakın görüştük. Pato, bizim oraya gitmemiz nedeniyle teşekkür etti ancak kulübüyle sorunları var, onları çözmesi gerekiyor. Türkiye'ye dönmem gerekiyordu çünkü hastam var. Bu yüzden oyuncular olmadan döndüm. 10 tane görüştüğümüz isim var, Galatasaray'a transfer yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.