Abdürrahim Albayrak'tan Transfer Sözleri: "fiyatı Artıyor"

Abdürrahim Albayrak'tan Transfer Sözleri: "fiyatı Artıyor"
Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, Galatasaray-Göztepe maçının ardından basın mensuplarına flaş röportaj alanında açıklamalarda bulundu. İşte Abdürrahim Albayrak'ın beyanatları: "Galatasaray'ı yalnız bırakmadılar.
Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, Galatasaray-Göztepe maçının ardından basın mensuplarına flaş röportaj alanında açıklamalarda bulundu.

İşte Abdürrahim Albayrak'ın beyanatları:

"Galatasaray'ı yalnız bırakmadılar. Onlara 'I Love You' diyorum. taraftarlarımıza çok ihtiyaç vardı. Stada gelip 90 dakika destekleyen, radyodan dinleyen, TV'den izleyenlere teşekkür ediyorum. İnşallah 3. maçımızda da taraftararımızla bütünleşiriiz. Galibiyetlerimize devam ederiz."

"AŞIK OLDUĞU RENKLERE KAVUŞTURDUM"

"Emre Akbaba ile ilgili hakikaten 48 saat telefon şarja bağlı, bir taraftan konuşarak. Allaha şükürler olsun. Galatasaray formasını giymek istiyordu. Sevdiği, aşık olduğu renklere kavuşturdum onu. 3 tane pozisyona girdi bugün. Bize ileride çok çok faydası olacak. İleride daha da fazla faydalanacağız kendisinden."

"TRANSFER, KONUŞUNCA FİYATI ARTIYOR"

"Transfer işlerine girmeyelim. Konuşunca fiyatı artıyor. Olduğu zaman toplanıp açıklıyoruz zaten."

"HAKAN BALTA'YA HER ZAMAN KAPIM AÇIK"

"11 senede şampiyonluğu Galatasaray'da yaşamış, çok efendi bir oyuncudur. Hiçbir zaman en ufak bir problemi olmamıştır. Hem Galatasaray kapısı, hem şahsi kapım ona her zaman açık olacaktır. Çok şahsi, çok ahlaklıdır. 40 bin kişi ayakta alkışladı onu."

MARIO GOMEZ VE SIMON KJAER SÖZLERİ!

Abdurrahim Albayrak, Simon Kjaer ve Mario Gomez ile ilgili gelen soruya, "Biz önce kendi içimizde hesabımızı yapacağız. Bizim boşa verecek paramız yok. Basın yazar hep. Basın yazdı diye transfer yapacak halimiz yok." cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.