Açık Kampüs Uygulaması Güç Birliği Oluşturuyor

Açık Kampüs Uygulaması Güç Birliği Oluşturuyor
Şehir-üniversite bütünleşmesini sağlamak ve halkın Düzce Üniversitesi'ni daha yakından tanımasına destek olmak amacıyla Düzce Üniversitesi Rektörü...

Şehir-üniversite bütünleşmesini sağlamak ve halkın Düzce Üniversitesi'ni daha yakından tanımasına destek olmak amacıyla Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından başlatılan "Açık Kampüs" uygulaması gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Sosyal sorumluluk faaliyetlerinde öncü olan Düzce Üniversitesi, şehir halkına kapılarına açarak toplumsal farkındalık oluşturulması konusunda da kamuoyunun takdirini kazanıyor. Program kapsamında, saat 09.00 ve saat 13.00'da, iki grup şeklinde Düzce Üniversitesi'ne ait araçlarla Konuralp Kampüsü'ne gelen vatandaşlar, ilk olarak Orman Fakültesi'ni ziyaret etti.

Daha sonra Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni (DÜBİT) ziyaret eden vatandaşlar, TÜRKAK akreditasyonuna sahip merkezin sunduğu nitelikli test ve analiz hizmetleri hakkında detaylı bilgiler edindi.

Programa, Düzce Teknopark ile devam eden vatandaşlar, bölgenin girişimcilik, Ar-Ge ve inovasyon merkezini ziyaret ederek katma değerli çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Son olarak, Dr. Talat Bahçebaşı Binası'nı ziyaret eden vatandaşlar, kaliteli sağlık hizmetini yerinde görme olanağına erişti.

Şehir-üniversite bütünleşmesine, güç birliği ve gönül birliği oluşmasına katkı sağlayan Açık Kampüs etkinliğine katılan vatandaşlar, anı defterini de imzalayarak tarihe not düştü. Ayrıca Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin tarafından "Açık Kampüs Diploması" takdim edilen vatandaşlar, bu temsili diploma ile Fahri Düzce Üniversitesi Gönüllüsü oldu.

Açık Kampüs Uygulaması Güç Birliği Oluşturuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.