Acılı babanın isyanı: 'Yakalanmadığı her gün acımız tazeleniyor'

Acılı babanın isyanı: 'Yakalanmadığı her gün acımız tazeleniyor'
İstanbul Beşiktaş’ta 9 Haziran 2019 tarihinde meydana gelen, 3’ü çocuk 4 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı trafik kazasına neden olan firari şoför, olayın üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmesine karşın halen yakalanamadı.

Kazada kızıyla 2 torununu kaybeden Fetullah Akçil, firari şoförün yakalanmadığı her gün acılarının tazelendiğini belirterek, “İstediğimiz tek şey var; bir an önce bu şahsın yakalanıp cezalandırılması. En azından acımız az da olsa diner” dedi.

Beşiktaş'ta 9 Haziran 2019'da TEM Otoyolu'nda makas atan trafik magandalarının neden olduğu kazada 3'ü çocuk 4 kişi ölmüş, 10 kişi yaralanmıştı. Kazada anne Seyhan Özçelik ile çocukları Hiranur (9) ve Musap (8), Nurullah Eray'ın oğlu Yusuf Eray'ın (8) öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı açıklanmıştı. Nurullah Eray'ın kızı Gülnur'un (9) ise ağır yaralı olarak tedavi gördüğü belirtilmişti. Cenazeler Muş ve Bitlis'te toprağa verilmiş, ancak kazadan 15 gün sonra akıllara durgunluk veren bir olay yaşanmış ve ağır yaralı olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören ve yüzü sargı bezleriyle sarılı olan küçük kızın Gülnur değil, ailenin öldü diye toprağa verdikleri Hiranur olduğu ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.