Tüm Yerel-sen’den Başkan Genç’e Teşekkür

Tüm Yerel-sen’den Başkan Genç’e Teşekkür
Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Genel Başkanı Hakan Kıran Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e çalışanların haklarının...

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Genel Başkanı Hakan Kıran Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e çalışanların haklarının verilmesi konusunda gösterdiği gayret nedeniyle teşekkür etti.

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Hakan Kıran, Antalya Şube Başkanı Ünal Şahin ve sendika yöneticileri Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Genel Başkan Kıran, Sendikal faaliyetleri hakkında bilgi verdiği Genç'e çalışanların haklarının verilmesi konusunda gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.

Belediye Başkanı Turgay Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Döşemealtı Antalya'nın en büyük merkez ilçesi ve biz burada bir aile gibi görev yapıyor ve halkımıza hizmet ediyoruz. Bu kapsamda da belediye çalışanlarının sendikal haklardan yararlanmaları için her türlü kolaylığı sağlıyoruz. İşçi, memur ve taşeron çalışan sendikalarıyla işçilerin hakları konusunda ortak çalışmalar yapan ender belediyelerden biriyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.