Andre Ayew'i 16'ya Satmayan West Ham Başkanına; "aptalsın"

Andre Ayew'i 16'ya Satmayan West Ham Başkanına; "aptalsın"
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Andre Ayew için West Ham United'a Swansea City'den gelen 16 milyon euroluk transfer teklifinin reddedilmesi West Ham United taraftarını adeta çıldırttı. West Ham United'a Swansea'den 24 milyon euro bedelle transfer olan ancak takıma katıldığı.
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Andre Ayew için West Ham United'a Swansea City'den gelen 16 milyon euroluk transfer teklifinin reddedilmesi West Ham United taraftarını adeta çıldırttı.

West Ham United'a Swansea'den 24 milyon euro bedelle transfer olan ancak takıma katıldığı günden bu yana beklentileri karşılayamayan Ayew için yapılan 16 milyon euroluk teklifin geri çevrilmesi hedefe West Ham United başkanı David Gold'u koydu. West Ham taraftarının sözlü saldırısına uğrayan David Gold'a "Sen aptal bir adamsın, bize en ufak katkısı olmayan bir adam için yapılan 16 milyon euroluk teklifi nasıl geri çevirirsin?" ifadelerini kullanıldı.

WEST HAM BAŞKININA SALDIRI;
"AYEW'İ NASIL SATMAZSIN, APTAL"

David Moyes'un raporu doğrultusunda Ayew'i satmayan başkan David Gold'un Ganalı futbolcu için 20 milyon euroya dayanan bir bonservis bedeli talep ederek Swansea ve Marsilya ile görüşmelerini sürdürüyor. Ayew'in transferi için açıklamalarda bulunan Swansea menajeri Carlos Carvalhal ise, "Bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil ancak görüşmelerimiz var, şu an için elimizdeki kadro ile devam etmek zorundayız" dedi.

Jordan Ayew transferi için Swansea'nin yanı sıra eski takımı Marsilya da resmen devreye girdi. Beklentilerin çok uzağında kalan Konstantinos Mitroglou'nun yerine eski futbolcusu Ayew'i monte etmek için West Ham United ile görüşmelerine sürdüren Marsilya, Ganalı futbolcunun Fransa'ya dönmek istemesini de koz olarak kullanmayı planlıyor.

MARSİLYA DA TRANSFER İÇİN RESMEN DEVREDE

Ayew'in transferi hakkında açıklamalarda bulunan Marsilya teknik direktörü Rudi Garcia'da görüşmelerin olduğunu doğrulayan bir açıklama yaptı. Ayew için temaslarının olduğunu ifade eden Garcia, "Elimizde Kostas, N'Jine ve German var, N'Jine olağanüstü bir performansla katkı yapıyor ve kadromuzu daha da güçlendirmek, alternatiflere yaratmak zorundayız" şeklinde konuştu.

12 milyon euro bedelle transfer edilen Konstantinos Mitroglou'nun Çin'e transfer olma ihtimalinin bulunması Marsilya'yı Ayew transferinde West Ham United'a karşı daha cüretkar olmaya itecek.

EDİTÖRÜN NOTU;

Bazı oyuncuların hiç de anlam veremediğimiz şekilde transfer piyasası her dönem yüksek olabiliyor! Menajer diyebilirsiniz, performans diyebilirsiniz, ulusalararası bağlantılar diyebilirsiniz, adı her neyse... Jordan Ayew de bu oyunculardan biri. Ayew için Galatasaray'ın yanı sıra Swansea ile Marsilya da transfer sürecinde direkt ektili olan taraf ve konuşulan paralar temsilcimiz Galatasaray açısından da pek de olumlu seyretmiyor. Ayew için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi hazırlayan Galastasaray'ın 15-20 milyon euroluk bütçeler ile transfer pazarına giren kulüpler ile rekabet edebilmesi, rekabet edebilse bile bu transfer sürecinden istediğini alarak çıkması büyük bir transfer stratejisi başarısı olur! Yapabilir mi? Terim'in de dediği gibi İmkansız yoktur, mucizeler biraz zaman alır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.