Yunus Emre Günleri’ne Davet Ettiler

Yunus Emre Günleri’ne Davet Ettiler
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, protokol üyeleriyle bir araya gelerek bu yıl 3'üncüsüü gerçekleştirilecek Uluslararası Yunus Emre Günleri'ne...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, protokol üyeleriyle bir araya gelerek bu yıl 3'üncüsüü gerçekleştirilecek Uluslararası Yunus Emre Günleri'ne davet etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu yıl 3'üncüsü 16-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Yunus Emre Günleri etkinlikleri kapsamında protokol üyelerini ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi'yle bir araya gelen Başkan Çerçi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli'yi de ziyaret ederek, etkinliklere davet etti. Organizasyonun önemine değinen Belediye Başkanı Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yunus Emre'yi anmak, anlamak, felsefelerini, öğretilerini dünyaya duyurmak, sevdirmek ve tanıtmak amacıyla Yunus Emre'nin ismini taşıyan bir belediye olarak bu yıl organizasyonumuzun 3'üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Dün yaptığımız basın toplantısında vatandaşlarımızı Uluslararası Yunus Emre Günleri'ne davet etmiştik. Bugün de Valimiz, rektörümüz ve başsavcımızla bir araya geldik. Etkinliğimizin bu yılki teması "Sevelim Sevilelim'. 16-22 Ekim tarihlerinde düzenleyeceğimiz 3. Uluslararası Yunus Emre Günleri etkinliklerimize bu vesile ile tüm halkımızı bir kez daha davet ediyoruz" dedi.

Yunus Emre Günleri’ne Davet Ettiler

Yunus Emre Günleri’ne Davet Ettiler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.