Adapazarı’nda Yol Açımı Ve Asfalt Yama Çalışmaları Sürüyor

Adapazarı’nda Yol Açımı Ve Asfalt Yama Çalışmaları Sürüyor
Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşların talepleri ile mahallelerde tespit edilen ihtiyaçlar doğrultusunda oluşturduğu programı, yedişer...

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşların talepleri ile mahallelerde tespit edilen ihtiyaçlar doğrultusunda oluşturduğu programı, yedişer kişilik ekiplerle sahada uygulamayı sürdürüyor.

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, ihtiyaç tespit edilen noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Program kapsamında ekipler, Maltepe ve Semerciler Mahalleleri ile Katlı Pazaryeri'nde parke tamiri, Bağlar ve Tekeler Mahallesi'nde yol açımı ve Abalı Mahallesi'nde asfalt yama çalışmaları için sahaya indi.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden Bağlar Mahallesi Muhtarı Hikmet Altun, başta Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu olmak üzere emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederek, "Taleplerimiz yerinegetiriliyor. Başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ise, "Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda hazırladığımız program dâhilinde vakit kaybetmeden mahalle ve sokaklarımızın eksikliklerini gideriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz mahallelerimizdeki kış aylarında olumsuz hava koşullarında bozulan asfalt, parke ve tretuvarları yeniliyor. Kapsamlı çalışmalarımız inşallah hızla devam edecek" diye konuştu.

Adapazarı’nda Yol Açımı Ve Asfalt Yama Çalışmaları Sürüyor

Adapazarı’nda Yol Açımı Ve Asfalt Yama Çalışmaları Sürüyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.