Adem Ljajic'in Beşiktaş'a Transferinde Flaş Gelişme

Adem Ljajic'in Beşiktaş'a Transferinde Flaş Gelişme
Beşiktaş, 10 numara pozisyonu için bir süredir görüşme halinde olduğu Torino'dan Adem Ljajic'in transferine noktayı koyuyor. Adem Ljajic'in menajeri Meris Dolovac, Sırp futbolcu ile birlikte Beşiktaş için İstanbul'a geldiğini gösteren fotoğrafları paylaştı. Siyah beyazlıların, .
Beşiktaş, 10 numara pozisyonu için bir süredir görüşme halinde olduğu Torino'dan Adem Ljajic'in transferine noktayı koyuyor.

Adem Ljajic'in menajeri Meris Dolovac, Sırp futbolcu ile birlikte Beşiktaş için İstanbul'a geldiğini gösteren fotoğrafları paylaştı.

Siyah beyazlıların, 26 yaşındaki Adem Ljajic'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katması bekleniyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş de, dünkü basın toplantısında oyuncuyla ilgili soruya, "Ljajic beğendiğim bir oyuncu. Transferlere ben karışmıyorum" yorumunu yapmıştı

ADEM LJAJIC KİMDİR?

Futbolculuk kariyerine Partizan altyapısında başlayan Ljajic, 19 yaşındayken Fiorentina'ya transfer oldu. Floransa ekibinde gösterdiği başarılı performans ile 10,8 milyon Euro karşılığında AS Roma'ya geçiş yapan Sırp futbolcu, 2015/16 sezonunu Inter'de kiralık geçirdikten sonra kulübüne döner dönmez 8,1 milyon Euro karşılığında Torino'ya satıldı.

Geçtiğimiz sezon Torino forması ile 28 maça çıkan Ljajic, 6 gol 13 asist katkısında bulundu







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.