Adnan Oktar, İsrail'in Kendisini Mehdi Olarak Kabul Ettiğini İddia Etti

Adnan Oktar, İsrail'in Kendisini Mehdi Olarak Kabul Ettiğini İddia Etti
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmanın ardından gözaltına alınarak Adnan Oktar ve kedicikleri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmanın ardından gözaltına alınarak Adnan Oktar ve kedicikleri tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklu olan Oktar'ın verdiği ifadenin ayrıntılarına ulaşıldı.

"İSRAİL BENİM MEHDİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYOR"

Hakkındaki iddialara tek tek cevap veren Oktar; İsrail ile olan ilişkilerine dair, "İsrail benin Tevrat'ta geçen mehdi olduğumu düşünüyor. Masonlar bana tabi olduklarını söylüyor" dedi.

"KONYA'YA DEĞİL MİAMİ'YE..."

Adnan Oktar, ekrana çıkardığı dekolteli kadınların sorulması üzerine "Biz Konya'ya değil Miami'ye tebliğ ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HAFTADA 300 TL

3 kişilik hücrede kaldığı öğrenilen Adnan Oktar, haftada sadece 300 TL'lik harcama yapabiliyor.

ÇAMAŞIR YIKAMAYI ÖĞRENDİ

Ultra lüks bir yaşam sürdüren Oktar, cezaevinde çamaşırlarını da kendisi yıkamaya başladı.

Adnan Oktar'ın Kediciklerle Birlikte Olup Olmadığını Tespit Etmek İçin DNA Testi YapıldıAdnan Oktar'ın Kediciklerle Birlikte Olup Olmadığını Tespit Etmek İçin DNA Testi Yapıldı Adnan Oktar Operasyonunda Tutuklanan Kediciklerin İlk İsteği Kuaföre Gitmek OlduAdnan Oktar Operasyonunda Tutuklanan Kediciklerin İlk İsteği Kuaföre Gitmek Oldu Adnan Oktar'ın Öz Kardeşlerle Evli Olduğu, Kayınvalidesine de Adnan Oktar'ın Öz Kardeşlerle Evli Olduğu, Kayınvalidesine de "Sevgilim" Dediği Ortaya Çıktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.