Adnan Oktar'ın Kandilli'deki Villasının İçi Görüntülendi

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki Villasının İçi Görüntülendi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Adnan Oktar ve grubuna yönelik yaptığı operasyonun ardından, Oktar'ın A9 kanalı stüdyo olarak kullandığı Kandilli'deki villanın içi görüntülendi. LÜKS VİLLASININ İÇİ GÖRÜNTÜLENDİ 30'u aşkın suçlama ile göz.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Adnan Oktar ve grubuna yönelik yaptığı operasyonun ardından, Oktar'ın A9 kanalı stüdyo olarak kullandığı Kandilli'deki villanın içi görüntülendi.

LÜKS VİLLASININ İÇİ GÖRÜNTÜLENDİ

30'u aşkın suçlama ile gözaltına alınan ve bu sabah Çağlayan Adliyesi'ne getirilen Adnan Oktar'ın villasının içi görüntülendi. Yayınlanan görüntülerde Oktar'ın lüks otomobilleri, havuzu ve villasının içi görülüyor.

ŞÜPHELİLER İTİRAFÇI OLDU

Düzenlenen operasyonda 3 şüphelinin itirafçı olduğu öğrenildi. Soruşturma kapsamında 200 müşteki ve birçok gizli tanığın yer aldığı belirtiliyor. Operasyonda Adnan Oktar ve grubunun hukuk işlerini yapan 7 avukat, 2 polis memuru, bir adliye ve bir icra memuru da bulunuyor.

Adnan Oktar Grubundaki Bazı Kişiler İtirafçı OlduAdnan Oktar Grubundaki Bazı Kişiler İtirafçı Oldu Adnan Oktar'ın Annesinin Örgüt İçinde 'Mehdi Annesi' Olarak İtibar Gördüğü Ortaya ÇıktıAdnan Oktar'ın Annesinin Örgüt İçinde 'Mehdi Annesi' Olarak İtibar Gördüğü Ortaya Çıktı Bir Haftadır Gözaltında Bulunan Adnan Oktar ve 92 Şüpheli Adliyeye Sevk EdildiBir Haftadır Gözaltında Bulunan Adnan Oktar ve 92 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi Adnan Oktar'ın Davetlerine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu: Kişisel Tanışıklığımız YokAdnan Oktar'ın Davetlerine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu: Kişisel Tanışıklığımız Yok Adnan Oktar, 13 Saati Aşan Sorgusunda İsrailli Vekil ile Görüşmeleri Sorulunca Susmakla YetindiAdnan Oktar, 13 Saati Aşan Sorgusunda İsrailli Vekil ile Görüşmeleri Sorulunca Susmakla Yetindi Şener Şen'in Yeğeni Aslı Süme Efeoğlu, Adnan Oktar Operasyonu Kapsamında Gözaltına AlındıŞener Şen'in Yeğeni Aslı Süme Efeoğlu, Adnan Oktar Operasyonu Kapsamında Gözaltına Alındı Adnan Oktar'ın Kediciklerine Silah Eğitimi Aldırdığı Ortaya ÇıktıAdnan Oktar'ın Kediciklerine Silah Eğitimi Aldırdığı Ortaya Çıktı Adnan Oktar'dan Şikayetçi Olan 14 Yaşındaki Çocuk Örgütte Yaşadıklarını AnlattıAdnan Oktar'dan Şikayetçi Olan 14 Yaşındaki Çocuk Örgütte Yaşadıklarını Anlattı "Kedicik"lerin Çoğu Gözaltındayken Hastaneye Yatmak İstedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.