Advocaat'ın Yardımcısı Mario Been'den Cocu Ve Ali Koç Sözleri

Advocaat'ın Yardımcısı Mario Been'den Cocu Ve Ali Koç Sözleri
Bir dönem Fenerbahçe'de Dick Advocaat'ın yardımcılığını yapan ve son olarak APOEL Nicosia'yı çalıştıran Mario Been, Phillip Cocu ve sarı-lacivertli ekibin içerisinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Hollanda basınına Phillip Cocu hakkında açıklamalarda bulunan Mario Been, Ali K.
Bir dönem Fenerbahçe'de Dick Advocaat'ın yardımcılığını yapan ve son olarak APOEL Nicosia'yı çalıştıran Mario Been, Phillip Cocu ve sarı-lacivertli ekibin içerisinde bulunduğu durumu değerlendirdi.

Hollanda basınına Phillip Cocu hakkında açıklamalarda bulunan Mario Been, Ali Koç'un Cocu'ya biraz daha zaman vermesi gerektiğini ancak baskı ortamında bunu yapıp yapamayacağını bilmediğini söyledi.

''F.BAHÇE'DE KALİTENİN EKSİK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM''

Mario Been, Cocu'nun elindeki takımda kalitenin eksik olduğunu söylerken ''Oyuncularınız ne kadar iyiyse, siz de o kadar iyisiniz. Bizim Advocaat ile güzel bir takımımız vardı. Bundan daha fazlası yoktu. Yeni başkan Ali Koç genç oyunculara şans vermek istiyor ama Fenerbahçe'nin başarı isteyen büyük bir taraftarı var. Galatasaray ve Beşiktaş ile rekabet etmek zorundasınız. Bunun yarattığı baskıyı da her an hissedebiliyorsunuz. Cocu'nun vasat bir takımı var. Oyuncuların yeterli olduğu yönünde yorumlar gördüm ama ben kalitenin eksik olduğunu düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

''BUNU İSTANBUL'DA DUYMAK İSTEMEZLER...''

Fenerbahçe'nin sezon başında üst kalitede transfer yapamadığını belirten Been, ''Fenerbahçe Jailson'u, Benzia'yı aldı ama hiçbir oyuncu hemen fark yaratmaz. Fenerbahçe sezon başında oyuncularını satmak zorunda kaldı ama yerlerine üst kalitede isimler getiremedi. Ben de Feyenoord'u çalıştırırken finansal nedenlerden dolayı genç oyunculardan kadro kurarken aynı şeyi yaşamıştım. Böyle olunca da şampiyonluk yarışına katılamıyorsunuz ama bu İstanbul'da duyulmak istenecek bir şey değil'' dedi.



''HARUN'UN VOLKAN'DAN İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM''

Cocu'nun kaleci tercihinin de yanlış olduğunu söyleyen Mario Been ''Cocu kaleyi Volkan'dan alıp Harun'a verdi. O çocuk 10 yıldan fazla Fenerbahçe'de ve takımı bir arada tutuyor. Ben Harun'un Volkan'dan iyi olduğunu düşünmüyorum'' şeklinde konuştu.

''UMARIM ALİ KOÇ COCU'YA BİRAZ DAHA ZAMAN VERİR''

Ali Koç'un Cocu'ya biraz daha şans vermesi gerektiğini söyleyen tecrübeli isim ''Umarım Ali Koç, Cocu'ya biraz daha zaman verir. Bunu yapmalı. Ancak Ali Koç'un medya ve taraftarın baskısına dayanıp dayanamayacağını bilmiyorum'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.