Afrin Şehidi 'istifa Et, Dön' Diyen Babasına Tepki Göstermiş: Ancak Şehit Olursam Dönerim

Afrin Şehidi 'istifa Et, Dön' Diyen Babasına Tepki Göstermiş: Ancak Şehit Olursam Dönerim
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Afrin'de yürütülen operasyonlar esnasında şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Rıdvan Çevik'in (26) Van'ın Erciş ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi. ŞEHİT ATEŞİ ERCİŞ'İ YAKTI Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şir.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Afrin'de yürütülen operasyonlar esnasında şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Rıdvan Çevik'in (26) Van'ın Erciş ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi.

ŞEHİT ATEŞİ ERCİŞ'İ YAKTI

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, şehidin Van Yolu Mahallesi'ndeki baba evine, Garnizon Komutanı Albay Murat Tumba, Başsavcı Harun Karaman ve AK Parti ilçe Başkanı Adnan Aydın ile birlikte geldi. Türk bayraklarının asıldığı eve gelen Kaymakam Yaşar, Şehit Babası Zeynal ve annesi Leyla Çevik'le görüşerek başsağlığı dileğinde bulundu.

BABASI İSTİFA ETMESİNİ İSTEMİŞ

Çok sayıda vatandaş da geç saatlere rağmen şehit evi önünde toplanarak aileye ve yakanlarını teselli etmeye çalıştı. Kaymakam Yaşar ile bir süre görüşen banka emeklisi baba Zeynel Çevik, oğlu ile kısa bir süre önce telefonla görüştüğünü, kendisinden istifa etmesini istediğini belirtti.

"ANCAK ŞEHİT OLURSAM DÖNERİM" DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Acılı baba Çevik, oğlunun ise bu teklife üzülerek tepki gösterdiğini, ancak şehit düştüğü zaman dönebileceğini kendisine söylediğini anlattı. Baba Çevik, şehitlik mertebesinin de herkese nasip olamayacağını, gerekirse kendisini de Afrin'e giderek şehit olacağını söyledi.

Jandarma Uzman Onbaşı Rıdvan Çevik

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Afrin'de şehit düşen 1'i kız 3 kardeşin ikincisi olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Rıdvan Çevik'in kısa bir süre önce nişanlandığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı belirtilirken, şehit için yarın ilçede tören düzenlenecek.

Afrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz YaralıAfrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz Yaralı Afrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli OlduAfrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli Oldu Afrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz SevdiklerimizeAfrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz Sevdiklerimize

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.