Agit Parlamenterler Asamblesi’nden Ankara Saldırısına Kınama

Agit Parlamenterler Asamblesi’nden Ankara Saldırısına Kınama
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenterler Asamblesi (AGİT-PA) Başkanı Ilkka Kanerva, Ankara'daki terör saldırısını kınayarak taziyelerini...
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenterler Asamblesi (AGİT-PA) Başkanı Ilkka Kanerva, Ankara'daki terör saldırısını kınayarak taziyelerini bildirdi.

Dün akşam saatlerinde Ankara'da, Genelkurmay Başkanlığı personeli 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından bir kınama da AGİT-PA'dan geldi. AGİT-PA Başkanı Ilkka Kanerva saldırı nedeniyle yayınladığı açıklamasında, "Ankara'da sivilleri ve askeri personeli hedef alan ölümcül saldırıyı şiddetle kınıyorum. Türkiye bir kez daha herhangi bir mazereti olmayan ve hiçbir başarı elde edemeyen ancak acımasız şiddete neden olan terör saldırısı ile vuruldu. Uluslararası toplum terörü durdurmak için çabalarını arttırmalı ve ortak tehdit ile mücadele için de işbirliği içinde çalışmalı. Türkiye halkı ve hükümetine özellikle de saldırıda yaralanan vatandaşlara ve sevdiklerine en derin taziye dileklerimi iletiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.