Ağrı kesici krem siparişi verdi saç çıkartan su geldi

Ağrı kesici krem siparişi verdi saç çıkartan su geldi
Adana’da yaşayan Cavit Özbilen’e, bir televizyon kanalında görüp sipariş verdiği ağrı kesici krem yerine saç çıkartıcı su geldi. Özbilen, gelen suyu iade edip aradan 1 ay geçmesine parasının iadesini alamadı. Daha önceden aldığı saç çıkartan suyu kullanmasına rağmen de bir yararını görmeyen Özbilen, “Hiçbir yararını görmedim. Her şey meydanda. Beni aldattılar başkalarını aldatmasınlar” dedi.

78 yaşındaki Cavit Özbilen, Aralık ayında televizyon izlerken bir kanalda ünlü bir oyuncunun ‘Saç çıkartan su' reklamını görünce sipariş verdi ve gelen suyu talimatlara göre kullandı. Aradan bir süre geçince aynı kanalda bu sefer ağrı kesici krem reklamına denk geldi. Eşi için de bu kremi sipariş veren Özbilen'e yine saç çıkartan su geldi. Bunun üzerine sipariş hattını arayan Özbilen, saç çıkartan suyu kargo ile iade etti ve 140 lira parasının geri hesabına yatmasını bekledi.

Aradan 1 ay geçmesine ve yüzlerce kez telefonla sipariş hattını aramasına rağmen yaşlı adam bir türlü karşısında muhatap bulamadı ve parasını alamadı. İlk verdiği siparişteki suyu da kullanıp herhangi bir yararını göremeyen yaşlı adam dolandırıldığını anladı ve şimdi başka insanlar dolandırılmasın diye şikayetçi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.