Ağrı’da İl Birincilikleri Heyecanı 2. Dönem Devam Edecek

Ağrı’da İl Birincilikleri Heyecanı 2. Dönem Devam Edecek
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okul sporları il birincilikleri eğitim ve öğretime ara verilmesi nedeniyle ilk yarı...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okul sporları il birincilikleri eğitim ve öğretime ara verilmesi nedeniyle ilk yarı sezonu kapandı. Sezonun son müsabakalarında genç kız-erkek voleybol ve judo il birincilikleri yapıldı.

2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan okullar arası voleybol genç erkekler-kızlar A-B kategorisi Ağrı İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. 15 Nisan Spor Salonu'nda yapılan okullar arası voleybol genç erkekler-kızlar İl Birinciliği müsabakalarına 14 okuldan 170 sporcu katıldı.

Dereceye giren okulların kupalarını Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Hamur Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Öner, Sportif Eğitim Uzmanı Tuncay Dağdelen ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından takdim edildi.

2017-2018 Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan tüm kategoriler Judo İl Birinciliği müsabakaları ise 12 Ocak 2018 tarihinde yapıldı. Okullar arası Judo İl Birinciliği müsabakalarında 20 kız, 45 erkek olmak üzere toplam 65 sporcu mücadele etti. Dereceye giren sporculara madalyaları Spor Şube Müdürü Cemil Budak ve katılımcılar tarafından verildi.

Ağrı’da İl Birincilikleri Heyecanı 2. Dönem Devam Edecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.