Ahmet Çakar, Beşiktaş - Bayern Maçını Yine Bildi

Ahmet Çakar, Beşiktaş - Bayern Maçını Yine Bildi
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Bayern Münih'e 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti.
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Bayern Münih'e 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti. İlk maçı 5-0 kaybeden Beşiktaş rövanşta da güçlü rakibine boyun eğerek Avrupa macerasını sonlandırdı.

Eşleşme sonrasında herkes tur için tahminde bulunurken, Sabah ya yazarı, Beyaz TV yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'ın ilk maç için yaptığı skor tahmini gündeme damga vurmuştu. Ahmet Çakar canlı yayında Beşiktaş'ın Bayern Münih'e 5-0 yenileceğini söylemiş ve maç da dediği gibi 5-0 bitmişti.

Ahmet Çakar dün akşam oynanan rövanş maçı öncesinde de bu sefer Twitter'dan tahminde bulundu. Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala kendisine ait Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çakar tahmininde yine başarılı oldu.

Ahmet Çakar, maçtan önce 3 gol olacağını söyledi ve şunları yazdı: "Beşiktaş-B.Münih bir saat sonra başlıyor. İçimde bir kasvet var, darlanıyorum. Gözlerimin önüne sürekli 3 rakamı geliyor. Allahım hayırlara vesile ol!!!!".

Ünlü yorumcu ve eski hakem Ahmet Çakar, hafta sonundaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için de sarı lacivertlilerin maçı 3-1 kazanacağını öne sürmüştü... Çakar'ın derbiyle ilgili skor iddiasının tutup, tutmayacağı şimdiden büyük merak konusu...

Beşiktaş-B. Münih bir saat sonra başlıyor.İçimde bir kasvet var,darlanıyorum. Gözlerimin önüne sürekli 3 rakamı geliyor.Allahım hayırlara vesile ol !!!!

— Ahmet Çakar (@ahmetcakar1) 14 Mart 2018

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.