Ahmet Çakar'dan Aykut Kocaman'a Sert Yanıt!

Ahmet Çakar'dan Aykut Kocaman'a Sert Yanıt!
Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman hakkında konuştu. Ahmet Çakar, kendisine zirzop diyen Aykut Kocaman'a yanıt verdi.
Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman hakkında konuştu.

Ahmet Çakar, kendisine zirzop diyen Aykut Kocaman'a yanıt verdi. İşte Aykut Kocaman'ın açıklamaları;

GURUR DUYUYORUM

Aykut Kocaman'a hocalık yaptığı dönemden beri belli başlı ağır eleştiriler getirdiğim gibi, zirzopun kelime anlamından daha ağır şeyler söyledim. Seyis dedim, yıldız oyuncu komplekslisi dedim. Ben bir spor yorumcusuyum. Yalaka, menfaatine göre konuşan, arkadaşı Aykut ise Aykut'u yalayan gibi bir anlamı yok zirzopun. Zirzop isem bundan gurur duyuyorum.

BENİM GİBİ ZİRZOP...

Türk milleti de biliyor, daha ötesiyle aştım. Zaman zaman hatalar da yaptım, gurur duyuyorum. Aykut hoca, seni yalayan, sen ya da başkanından korkup size toz kondurmayan, dolayısıyla size ağır zararlar veren yalak, özgür olmayan basın mensuplarından değilim. Benim gibi zirzop olduğu için gurur duymalısın. Senin ne mal olduğunu aylardır ortaya koyuyorum.

VAMPİR MİSİN, TEKNİK DİREKTÖR MÜSÜN?

Ben uygunsuz davranıyorum da sen çok mu uygun davranıyorsun. Bir Osmanlı maçı kaybettin, az daha Belgrad ormanlarına gidecektin, telefonlarını kapattın, bu mu uygun davranış. Fenerbahçe efsanesi Alex'i koparttın, bu mu uygun davranış. 2 gündür kan görmek istiyorsun, vampir misin sen? Kan nerede diye merak ediyorsun. Vampir misin, teknik direktör müsün? Ne önemi var kanın. Ben kimseye küfür etmem, sana küfür falan etmedim. Senin görevin beni eleştirmek değil.

2 GÜNDÜR KAN ARIYOR

Yıllardır teknik sekreter, seyis, melankolik, yıldız futbolcu kompleksinden dolayı oynatmayan adam dedim. Bunlar benim hayatımda olmayacak falan, sen kimsin ki benim hayatıma gireceksin? Ben nereden senin hayatında oluyorum? Aramızda bir hayat yok, nereden çıkartıyorsun bu tuhaf şeyleri. Biz futbolu kirletmedik diyorsun, kirliliği araştıran sensin, 2 gündür kan arıyorsun. Aykut Kocaman 2 gündür çakmak, yara, kan arıyor

BENİ TELEFONLA ARA...

Be cahil adam, sana anlatayım. Her kafa travmasında kan olmaz. Kan olmadığı vakit doktorlar daha çok korkar bir iç kanama olur mu diye. 12-24 saat müşahade altında tutarlar. Mide bulantısı, kusma, şuur kaybı hissedersen söyle derler. Bu ince beyin kanaması var demektir. Beyin kanaması geçirenlerin çoğu kafalarında bir yarık olmadan geçirirler. Beni telefonla arasın, çakmağın, yaranın, kanın nerede olduğunu anlatayım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.