Ahmet Hakan'dan Terörist Cenazesine Giden HDP vekillerine Ağır Eleştiri

Ahmet Hakan'dan Terörist Cenazesine Giden HDP vekillerine Ağır Eleştiri
Ahmet Hakan Terörist Cenazesine Giden HDP'li vekillere ağır eleştiride bulundu.

Hürriyet Gazetesi'ndeki 'Halkların demokratik canlı bombası' yazısında HDP'yi çok sert eleştirdi. hakani, HDP'nin canlı bombanın cenazesine taziye ziyaretine gitmesini yerden yere vurdu.

Ankara'daki askeri konvoya yönelik düzenlenen saldırının ardından canlı bombanın PKK'lı olduğu ortaya çıkmıştı. Saldırı sonrası HDP Van Milletvekili Tuba Hezer canlı bombanın taziyesine katılmıştı. Hezer'e bu hareketinden dolayı tepkiler çığ gibi artarken Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan 'Halkların demokratik canlı bombası' isimli yazısında HDP'yi ve Hezer'i yerden yere vurdu.

Hakan yazısında; "IŞİD canlı bombası kendisini patlatınca... 'Aman ne barbar örgüt, aman ne cani çete' falan  deyip duruyordunuz.  Ama sizinkilerden biri canlı bomba olup kendini patlatınca... Hemen 'Ama bu  halkların demokratif canlı bombasıdır heval' tavrını takınıverdiniz. Canlı bomba olup onlarca masumun canına kıymak.. Hangi halkın, hangi demokratik kitabında yazıyor? Madem canlı bomba olup kendini patlatmak, kutsanacak bir mücadele yöntemidir. Ne diye bu yöntemi sadece birkaç garibana bırakıyorsunuz ki? Parlamentoda ballı maaşlar alıp gel keyfim gel diyeceğinize... Gidip kendinizi patlatsanıza..." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.